Maestro: Επιστρέφει με μια “Προσευχή” – Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Maestro: Επιστρέφει με μια “Προσευχή” – Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο
Maestro mega tv

Δυναμικό come back για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο "Maestro". Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο.

Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στους δέκτες μας την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Το νήμα της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται. Οι ήρωες αποκαλύπτονται, παρασύρονται από τα πάθη τους και έρχονται αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά.

Maestro: Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο, με τίτλο «Προσευχή»

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Την ίδια ώρα, η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα, ο οποίος την έχει στιγματίσει.

Τέλος, ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν να προχωρήσει στη ζωή του.

Maestro: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου

Maestro: Η υπόθεση της σειράς

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Maestro: Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα