“Μάγισσα”: Έρχεται το prequel “Φλεγόμενη Καρδιά” με τη Μαρία Κίτσου – Το πρώτο teaser

Διαβάζεται σε 2'
Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά
Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά

Μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς “Μάγισσα”, αναμένεται να γυριστεί ο δεύτερος κύκλος που θα αποτελεί το prequel. Πρωταγωνίστρια η ηθοποιός Μαρία Κίτσου, σε ένα δυναμικό τηλεοπτικό come-back.

Με ένα φινάλε που συγκλόνισε – και δίχασε – το κοινό “έκλεισε” την Δευτέρα (15/04) η πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Μάγισσα”, η οποία καθήλωσε τους τηλεθεατές τους τελευταίους μήνες.

Και λέμε πρώτη σεζόν, γιατί όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να γυριστεί και δεύτερος κύκλος, ο οποίος θα ονομάζεται “Φλεγόμενη καρδιά” και θα αποτελεί την απαρχή της ιστορίας που παρακολουθήσαμε, δηλαδή το prequel. Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο.

Πρωταγωνίστριά του θα είναι η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κίτσου, η οποία θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι “Άγριες Μέλισσες”.

Άλλωστε, πολλά μέλη του καστ των “Μελισσών” συμμετείχαν φέτος στη “Μάγισσα”, όπως ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου, που ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές.

Σημειώνεται πως στο τελευταίο επεισόδιο της “Μάγισσας”, ο θάνατος είχε τον κυρίαρχο ρόλο, αφού ο Θράσος, η Θεοφανώ, η Κυπριανή, ο Μιχαήλ και η Δαμιανή πέθαναν. Αρκετοί από τους τηλεθεατές, πάντως, απογοητεύτηκαν με το τέλος που δόθηκε στη Θεοφανώ.

Μετά τους τίτλους τέλους της σειράς, μια έκπληξη περίμενε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς προβλήθηκε μια σκηνή, στην οποία ο Μισέλ ψάχνοντας τον θησαυρό, βρίσκει ένα δοχείο με μια καρδιά που φαίνεται να χτυπά.

Αμέσως μετά ήρθε το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου της “Μάγισσας”, με την Μαρία Κίτσου να εμφανίζεται καθισμένη σε ένα τραπέζι, φορώντας βενετσιάνικη μάσκα και έχοντας επιβλητικό ύφος.

Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Δείτε το πρώτο teaser

Ενθουσιώδεις αντιδράσεις στο Twitter/X για τη Μαρία Κίτσου

Όπως ήταν λογικό, το δυναμικό come-back της Μαρίας Κίτσου στην τηλεόραση, προκάλεσε ενθουσιώδεις αντιδράσεις στο Twitter/X.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα