“Μάγισσα”: Οι τέσσερις πρωταγωνιστές των “Άγριων Μελισσών” που θα δούμε στη νέα σειρά

“Μάγισσα”: Οι τέσσερις πρωταγωνιστές των “Άγριων Μελισσών” που θα δούμε στη νέα σειρά
Έλλη Τρίγγου ΑΝΤ1

Οι δημιουργοί των "Άγριων Μελισσών" υπογράφουν τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Μάγισσα" και επέλεξαν για τους ρόλους, ηθοποιούς που έχουμε αγαπήσει από την προηγούμενη δουλειά τους.

Αγαπημένους ηθοποιούς που “αγκάλιασαν” στην επιτυχημένη δραματική σειρά “Άγριες Μέλισσες” θα δουν οι τηλεθεατές στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Μάγισσα”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν, τον Φεβρουάριο.

Βασική πρωταγωνίστρια της “Μάγισσας” θα είναι η Έλλη Τρίγγου, η οποία υποδύθηκε την Ασημίνα στις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ στο πλευρό της θα βρεθούν ακόμη τρεις ηθοποιοί που είχαν παίξει στη δημοφιλή σειρά. Ο λόγος για τους Γιώργο Γάλλο (Μιλτιάδης), Αναστάση Ροϊλό (Νικηφόρος) και Νίκο Ψαρρά (Σταμάτης).

Σημειώνεται πως η νέα σειρά αποτελεί μια δουλειά των Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρου Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρίτου, των τριών δημιουργών δηλαδή των “Άγριων Μέλισσών”.

Η ανάρτηση του Γιώργου Γάλλου

Ο Γιώργος Γάλλος επιβεβαίωσε τη σύμπραξή τους με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους τρεις τους και έγραψε:

“Μαζί στη “Μάγισσα” που έρχεται από Φλεβάρη στον ΑΝΤ1″.

“Μάγισσα”: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Η ομάδα που μας έδωσε τις «Άγριες Μέλισσες» ξαναχτυπά. Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος θα δημιουργήσουν τη «Μάγισσα», μια σειρά που θα μας πάει πίσω στο 1818.

Κατά την περίοδο των διεργασιών της ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν μια παραδοσιακή έχθρα. Οι δύο οικογένειες ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται και θα τις φέρει αντιμέτωπες με μια τραγωδία που θα αναβιώσει την παλιά έχθρα. Όλες οι υποψίες θα πέσουν σε μια υπηρέτρια της οικογένειας. Ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους;

Ένα crime thriller για την εξεύρεση των πραγματικών ενόχων κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, που περιγράφει με λεπτομέρεια τις ιστορικές διεργασίες, αλλά και τις ζωές των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Έλλη Τρίγγου.

Η παραγωγή είναι της JK PRODUCTIONS.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα