Μάνθος Φουστάνος: Με ποια ηθοποιό που έπαιξε στο Κωνσταντίνου Και Ελένης έχει παιδί

Μάνθος Φουστάνος: Με ποια ηθοποιό που έπαιξε στο Κωνσταντίνου Και Ελένης έχει παιδί

Και όμως, δεν είναι ούτε η "γκαρσόνα Βου", ούτε η "Φιόνα μοναδική του αγάπη". Αλλά πρόκειται για μια... "Ρουμάνα".

“Έχω και Πόρσε πάμε μια βόλτα;”. Τον Βασίλη Κούκουρα όλοι τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε ως Μάνθο Φουστάνο στο θρυλικό “Κωνσταντίνου & Ελένης”.

Αυτό που δεν ξέρει το ευρύ κοινό είναι πως ο ηθοποιός έχει παιδί με την Κατερίνα Σασλή, η οποία είχε εμφανιστεί στη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

Ο γιος τους γεννήθηκε κατά την τελευταία σεζόν της σειράς, το 2000. Η Σασλή είχε παίξει στο επεισόδιο “Παράδοση κατ’ οίκον… ανοχής” κάνοντας μια Ρουμάνα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο “Εμείς κι εμείς” του Mega.

 

Σημειώνεται πως τα τελευταία χρόνια ο Κούκουρας διατηρεί δεσμό με την ηθοποιό Βάνα Ραμπότα. Ο ίδιος ο Κούκουρας έχει δηλώσει πάντως σε συνέντευξή του πως δεν θα ήθελε το παιδί του να εκτεθεί στα media, γι’ αυτό και δεν έχει δημοσιεύσει κοινές τους φωτογραφίες.

“Είχα προτάσεις και ευκαιρίες να δημοσιοποιήσω το θέμα, αλλά δεν ήθελα, ήθελα να προστατέψω το παιδί και τη σχέση μας. Δεν ήθελα να γίνει αδηφάγο στα Μέσα. Το παιδί, όταν εισπράξει δημοσιότητα, δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει μέσα του, πώς θα το αντιμετωπίσει και πώς θα του βγει στην πορεία”, έχει πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα