Μαρίνα Τσιντικίδου για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Είναι γελοίο… δεινόσαυροι παρουσιαστές”

Μαρίνα Τσιντικίδου για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Είναι γελοίο… δεινόσαυροι παρουσιαστές”
Μικρούτσικος και Τσιντικίδου την εποχή που ήταν συμπαρουσιαστές

Νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική σόου - μπιζ, καθώς δηλώσεις της Μαρίνας Τσιντικίδου για την εποχή της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο "άναψαν τα αίματα".

Μία δήλωση της πρώην Σταρ Ελλάς Μαρίνας Τσιντικίδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το “μπούλινγκ” που είχε υποστεί όσο συμπαρουσίαζε την εκπομπή “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό” στο Mega, ήταν αρκετή για να ανάψει μία νέα φωτιά στην ελληνική σόου μπιζ.

Η δήλωση της πρώην “εστεμμένης” καλλονής, που πλέον ασχολείται με τη δημιουργία και διαμόρφωση κήπων, έγινε ενώ εξηγούσε τους λόγους που την ώθησαν να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Στην Μαρίνα Τσιντικίδου απάντησε άμεσα και με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα ο ίδιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, γράφοντας: “Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο!Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε”.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και η πρώην σύντροφος και επίσης συνεργάτης του Ανδρέα Μικρούτσικου, Σοφία Βόσσου, ή οποία επίσης με αιχμηρή γλώσσα έγραψε κάτω από την ανάρτηση του μουσικού και παρουσιαστή: “Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια; Το ξέρεις πάρα πολύ καλά, ειδικά εσύ και εγώ, γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα, ότι ουσιαστικά, η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου. Ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικα και ύστερα αναφέρει το όνομα σου. Ντροπή της, ντροπή όμως”.


Ήταν θέμα χρόνου η Μαρίνα Τσιντικίδου να περάσει στην αντεπίθεση και να απαντήσει στα σχόλια Μικρούτσικου και Βόσσου. Με ανάρτησή της στο Facebook, επανήλθε δριμύτερη και ακόμη πιο καυστική, γράφοντας: “Είναι γελοίο την εποχή των social media να λένε κάποιοι ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών για να έχω δημοσιότητα… ποτέ δεν «πούλησα» προσωπικές στιγμές, ποτέ δεν συμμετείχα σε δημόσιες κόντρες, ποτέ δεν τηλεφώνησα σε δημοσιογράφο, αντιθέτως έχω κακές σχέσεις επειδή σε πολλές περιπτώσεις δεν απαντώ . Δεν έχω καν instagram. Μάλλον κάποιοι άλλοι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα κάνοντας χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τους ίδιους. Ρωτήθηκα, 25 χρόνια μετά και είπα την αλήθεια μου -σ´όποιον αρέσει!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα