Μαρκουλάκης: Οι “Προδότες”, η σπάνια αναφορά στον γιο του και η τρομακτική φάρσα on air

Μαρκουλάκης: Οι “Προδότες”, η σπάνια αναφορά στον γιο του και η τρομακτική φάρσα on air
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Glomex

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξήγησε γιατί δέχτηκε να παρουσιάσει το νέο παιχνίδι μυστηρίου του ΑΝΤ1, ενώ εξομολογήθηκε πως κρατάει ημερολόγιο από το 1987. Η φάρσα που του έκανε ο Αρναούτογλου στον "αέρα" της εκπομπής.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/06) ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος αυτή την περίοδο παρουσιάζει το νέο ριάλιτι μυστηρίου και στρατηγικής “Προδότες” στον ΑΝΤ1.

Τους “Προδότες” τους έκανα γιατί είναι ένα εξαιρετικά καλό τηλεοπτικό προϊόν ψυχαγωγίας. Με το που το είδα σαν θεατής, είπα ότι με ενδιαφέρει να το δω. Από τη στιγμή που με ενδιαφέρει να το δω, μπορώ και να το κάνω” ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι.

Όπως είπε: “Αν κερδίσουν οι “Προδότες”, τότε αυτός ή αυτή, μπορεί να πάρει όλα τα λεφτά και να φύγει. Αν κερδίσουν οι “Πιστοί” μπορούν να μοιραστούν τα λεφτά. Εκεί θα είναι το ενδιαφέρον. Το κοινό δεν παίζει κανέναν ρόλο, δεν χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες κάτι για να εντυπωσιάσουν. Οι αντιδράσεις τους είναι γνήσιες. Δεν μπορούν να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο σα να έρχεται από τη σχολή παικτών ριάλιτι, όπως γίνεται τελευταία. Συνολικά είναι 12 μέρες το γύρισμα και 12 επεισόδια. Ολοκληρώνεται, φτάνουμε σε ένα τελικό αποτέλεσμα κάποιος ή κάποιοι νικούν και πάμε για το επόμενο“.

“Εγώ έχω το βλέμμα που ακόμα και “Πιστός” να ήμουν θα έλεγαν ότι είμαι “Προδότης”. Θα με έδιωχναν από το πρώτο επεισόδιο” κατέληξε η Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επεφύλασσε μια “έκπληξη” στον καλεσμένο του, αφού κάποιος ντύθηκε όπως οι “Προδότες” και στάθηκε από πίσω του. Στη συνέχεια, τον άγγιξε στους ώμους, με τον ηθοποιό να τρομάζει και να “πετάγεται” από τον καναπέ.

Η στιγμή στο 1:45:

Το ημερολόγιο που κρατά και η αναφορά στον γιο του

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για το ημερολόγιο που κρατά από το 1987, καταγράφοντας τη διαδρομή του.

“Υπάρχει ένα πολύ γνωστό τραγούδι που λέει,”Εδώ στου δρόμου τα μισά, έφτασε η ώρα να το πω, άλλα είναι εκείνα που αγαπώ, αλλού για αλλού ξεκίνησα”. Στα 53 μου αισθάνομαι ότι δεν ξεκίνησα για αλλού, αυτό που είμαι είναι αυτό για το οποίο ξεκίνησα την πορεία μου. Δε μιλάω μόνο για τη δουλειά αλλά γενικότερα σαν άνθρωπος”, είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε:Το ημερολόγιό μου αν το διαβάσεις θα μάθεις πάρα πολλά, το κρατάω από το 1987, αλλά το κρατάω για μένα, δεν το έχει διαβάσει κανείς. Δεν είναι με λογοτεχνικό ενδιαφέρον, δεν είναι προς έκδοση. Με βοηθάει να έχω μια αίσθηση της διαδρομής της ζωής μου. Επιστρέφω συχνά να το διαβάσω. Έχει ενδιαφέρον να το κάνει κανείς για να παρατηρεί τον εαυτό του. Μπορείς να παρακολουθήσεις πολύ καλύτερα τα λάθη σου”.

Τέλος, έκανε μια σπάνια αναφορά στον γιο του, λέγοντας: Προσφάτως ο γιος μου έγινε 18 χρονών, αποφοίτησε, τελείωσε τις εξετάσεις του, ψήφισε. Θέλει να γίνει γιατρός. Τα παιδιά πρέπει να τα δούμε να είναι ευτυχισμένα, όπως αυτά ορίζουν την ευτυχία. Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγω θα ήταν ένα παιδί που γοητεύεται από τη δουλειά των γονιών του και όχι επειδή το αγαπάει. Δεν είναι μια δουλειά που την κάνεις επειδή την κάνουν οι γονείς σου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα