Master Chef: Η Μάγκυ κέρδισε το Silver Award – ‘Όταν με υποτιμούν, βγαίνει ο σκληρός μου εαυτός’

Master Chef: Η Μάγκυ κέρδισε το Silver Award – ‘Όταν με υποτιμούν, βγαίνει ο σκληρός μου εαυτός’

"Κανείς δεν μου χάρισε τη θέση αυτή που βρίσκομαι τώρα. Την απέκτησα με το σπαθί μου" είπε αφήνοντας αιχμές η 35χρονη παίκτρια

Μάγκυ Ταμπακάκη και Χρήστος Γλωσσίδης αναμετρήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef στον τελικό για το Silver Award και τα 10.000 ευρώ.

Οι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος σε μια εξαιρετικά δύσκολη και ανατρεπτική αντιγραφή πιάτων με μέντορες τους Άνταμ Κοντοβά και Θοδωρή Παπανικολάου. Η ανατροπή στη διαδικασία ήταν ότι έπρεπε να κάνουν την αντιγραφή χωρίς να δουν ή να γευτούν τα πιάτα των σεφ.

Στον πρώτο γύρο, που αφορούσε στο πιάτο του Θοδωρή Παπανικολάου, ο Χρήστος συγκέντρωσε 25 βαθμούς και η Μάγκυ 23.

Στον δεύτερο γύρο, με το πιάτο του Άνταμ Κοντοβά, ήρθε η ανατροπή. Ο Χρήστος πήρε 21 βαθμούς, ενώ η Μάγκυ 24. Με συνολικό σκορ 47–46 η Μάγκυ Ταμπακάκη κέρδισε το Silver Award, που περιλαμβάνει το ποσό των 10.000 ευρώ για να κάνει την πρακτική της στο εστιατόρειο της επιλογής της, μία επαγγελματική και ένα μαχαίρι κορυφαίας εταιρείας του χώρου.

«Όταν με υποτιμούν, βγαίνει ο σκληρός μου εαυτός και το πείσμα μου να αποδείξω ότι μπορώ. Κανείς δεν μου χάρισε τη θέση αυτή που βρίσκομαι τώρα. Την απέκτησα με το σπαθί μου και με την αγάπη της για τη μαγειρική γιατί εκεί χάνουν πολλοί το παιχνίδι» δήλωσε η παίκτρια μετά την ανακοίνωση του ονόματός της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα