MasterChef 2024: Τα… κολοκύθια άναψαν τη σπίθα για καυγά μεταξύ Ζωής και Άνχελ

Διαβάζεται σε 2'
MasterChef
MasterChef glomex

Γεύσεις από ένα οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι κλήθηκαν να παρουσιάσουν οι δύο μπριγάδες στους κριτές του MasterChef στην Ομαδκή Δοκιμασία, μόνο που “καλεσμένοι” ήταν και οι φωνές και η ένταση στη γκρι μπριγάδα.

Με μία ακόμα Ομαδική Δοκιμασία επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης το MasterChef 2024, μέσα από τη συχνότητα του STAR και οι παίκτες έλυσαν τις διαφορές τους πάνω από τους μαγειρικούς πάγκους.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέφθηκαν το σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι αναθέτοντας στις δύο μπριγάδες τον στόχο της ομαδικής, που ήταν να τους θυμίσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, ένα κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι, σαν αυτά που όλοι έχουμε στις αναμνήσεις μας, όταν η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι.

Ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου, ήταν αυτός που επέλεξε τους έξι κωδικούς, που ζητάνε οι κριτές και τα
προϊόντα με τα οποία μαγείρεψαν οι δυο μπριγάδες.

Για μια ακόμη φορά ο Γιάννης είχε την ευκαιρία να μοιράσει τη μαγειρική τράπουλα όπως αυτός επιθυμούσε, αφού είχε όλα τα μαγειρικά “εργαλεία” στη διάθεσή του και να δυσκολέψει τη γκρι μπριγάδα, οι παίκτες της οποίας δεν μπόρεσαν να μην συγκρουστούν.

Μία από τις εντάσεις που αναστάτωσε τη γκρι μπριγάδα ήταν εκείνη ανάμεσα στην υποψήφια προς αποχώρηση Ζωή και τον αρχηγό της ομάδας Άνχελ, οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοιχτά πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Αφορμή αποτέλεσε το… σοτάρισμα των κολοκυθιών, που η 24χρονη παίκτρια θέλησε να κάνει πριν προχωρήσει στην παρασκευή ενός πιάτου του μενού της Ομαδικής Δοκιμασίας. Ο Άνχελ πλησίασε την παίκτρια λέγοντάς της πως δεν συμφωνεί με αυτό, δίνοντάς της οδηγίες, μόνο που ο τρόπος που της επέβαλε την άποψή του δεν άρεσε καθόλου στη Ζωή.

Σε ρώτησα; Σου είπα να το κάνεις!“, είπε χαρακτηριστικά ο Άνχελ με την παίκτρια να αλλάζει μαγειρικό πάγκο εκνευρισμένη.

Δεν έχω τον σεφ μου από πάνω που με πληρώνει για να κάνω ό,τι μου λέει, είμαστε ομάδα. Ναι μεν είναι ο αρχηγός και παίρνει την ευθύνη αλλά αυτός έχει και την ασυλία του”, είπε μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι η Ζωή, κάνοντας λόγο για επιθετική συμπεριφορά προς το πρόσωπό της.

Από την πλευρά του ο Ανχέλ δήλωσε: “Όσο και να μιλάω μαζί της δεν παίρνει από λόγια. Όταν κάνεις μια συζήτηση δεν ακούς για να απαντήσεις, πρέπει να ακούς για να καταλάβεις”.

MasterChef: Ζωή και Άνχελ λύνουν τις διαφορές τους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα