MasterChef 4: Η αποχώρηση του Ηλία και η χρυσή κάρτα της κομμώτριας

MasterChef 4: Η αποχώρηση του Ηλία και η χρυσή κάρτα της κομμώτριας

Οι κριτές αποκάλυψαν έναν νέο πλεονέκτημα που αποτελεί το μεγαλύτερο αβαντάζ στον διαγωνισμό παγκοσμίως. Οι δηλώσεις του Ηλία που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πιάτο του.

Αλλάζουν τα δεδομένα μετά το πλεονέκτημα που αποκαλύφτηκε στο χθεσινοβραδινό μαγειρικό διαγωνισμό MasterChef, το οποίο θα ισχύσει για όλη τη διάρκεια της τέταρτης σεζόν. Πρόκειται για τη χρυσή κάρτα, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο αβαντάζ στον διαγωνισμό παγκοσμίως όπως τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ειδικότερα, ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας κερδίζει μία «χρυσή» ασυλία για εκείνον ή για όποιον παίκτη του MasterChef 4 υποδείξει, ανά πάσα στιγμή μέσα στον διαγωνισμό μέχρι την τελική 10άδα. Νικήτρια στέφθηκε η Κατερίνα Λένη, της οποία το πιάτο άρεσε περισσότερο στους κριτές του MasterChef.

«Με αυτή την κάρτα αποφεύγει ο κάτοχός της ή όποιον υποδείξει ο κάτοχός της οποιαδήποτε δοκιμασία αποχώρησης. Όταν και αν χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα, τότε μπορεί να ξαναδιεκδικηθεί στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας. Όλα αυτά μέχρι την τελική δεκάδα», είπε ο Σ. Κοντιζάς.

«Πιστεύω κάποια παιδιά το χάρηκαν πολύ, που πήρα εγώ αυτή την κάρτα. Αλλα παιδιά απογοητεύτηκαν με τη δική τους την απόδοση πρώτον και νομίζω ότι τους έπεσε λίγο βαρύ ότι εγώ, η κομμώτρια, κέρδισα τη χρυσή κάρτα», είπε η παίκτρια του MasterChef 4.

Η αποχώρηση

Όσον αφορά στον πρώτο παίκτη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό, αυτό ήταν ο Ηλίας Ηλιόπουλος, το πιάτο του οποίου μειονεκτούσε σε σύγκριση με αυτό της Μαριάννας – που ήταν η άλλη υποψήφια για αποχώρηση – τόσο στο στήσιμο όσ και στην αντιγραφή.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα στον Ηλία, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα δήλωσε: «Είναι ξενέρα ρε παιδί μου να έχεις βγάλει ένα γευστικό πιάτο και να αποχωρείς λόγω στησίματος, αλλά είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που κρίνουν».

Ο νεαρός παίκτης κάθισε απέναντι από τους κριτές και έκανε έναν μίνι απολογισμό της πορείας του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Χαίρομαι που κατάφερα να δοκιμάσετε έστω και ένα πιάτο μου και ήταν γευστικό. Σας ευχαριστώ πολύ» και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο μέντοράς του Σωτήρης Κοντιζάς. «Ηλία, ήταν σύντομο. Πρέπει να μου δώσεις το pin μου. Δυστυχώς, χάνω έναν παίκτη από την ομάδα μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα