Masterchef 5: Η Κρητικιά που πέρασε απευθείας στο σπίτι με τρία “ναι”

Masterchef 5: Η Κρητικιά που πέρασε απευθείας στο σπίτι με τρία “ναι”
Η Ηρώ στο Masterchef 5 Facebook / MasterChef GR

Η Ηρώ πέρασε με τρία "ναι" απευθείας στο σπίτι του Masterchef 5, σύμφωνα με τους νέους κανόνες. Το πιάτο που έφτιαξε για τους κριτές.

Μετά τη δυναμική πρεμιέρα του Masterchef 5 το προηγούμενο Σάββατο (23/01), το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής του Star ξεκίνησε κανονικά την προβολή του το βράδυ της Δευτέρας (25/01) με το δεύτερο επεισόδιο, ενώ σημειώνεται ότι θα το παρακολουθούμε κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00.

Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, υποδέχτηκαν μία ακόμη τετράδα στην κουζίνα του Masterchef 5, αφού μία από τις φετινές αλλαγές είναι ότι οι υποψήφιοι δοκιμάζονται ανά τέσσερις στις οντισιόν.

Μετά τον Τεό, τον “σωσία” του “θείου Λεωνίδα” που πέρασε στο bootcamp, αλλά και τον Κωνσταντίνο που, επίσης, πήρε δύο “ναι”, η Ηρώ από την Κρήτη έκλεισε εκπληκτικά την πρώτη τετράδα, αφού πέρασε απευθείας στο σπίτι του Masterchef 2021.

Η Ηρώ έφτιαξε τσιπούρα, πουρέ με άρωμα ταραμά και baby καρότα στους τρεις κριτές, ενώ τους κέρασε και τσικουδιά δικής της παραγωγής. Το πιάτο της ενθουσίασε τους σεφ, παρά τις μικρές αστοχίες που είχε, οι οποίοι της έδωσαν το “χρυσό εισιτήριο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα