Masterchef 5: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Πάνο Ιωαννίδη

Masterchef 5: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Πάνο Ιωαννίδη
Ο Πάνος Ιωαννίδης Facebook / @Master Chef GR

Ο γοητευτικός κριτής του Masterchef 5, Πάνος Ιωαννίδης, επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το ύψος του, το εστιατόριό του, η σχέση του και οι συνταγές του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης επιστρέφει μαζί με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά, στο MasterChef 5 που κάνει πρεμιέρα στις 21:00 στο Star. Οι αγαπημένοι κριτές ετοιμάζονται για νέες γαστρονομικές περιπέτειες και η ανυπομονησία είναι μεγάλη.

Τον έχουν αποκαλέσει τον πιο γοητευτικό κριτή του Masterchef και, αξίζει, να σημειωθεί πως είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία σε σχέση με τους άλλους δύο κριτές, καθώς ο Πάνος Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1975 (είναι Αιγόκερως στο ζώδιο) στην Αθήνα, ενώ έζησε τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη από όπου κατάγονται οι γονείς του.

1. Η σχέση του Πάνου Ιωαννίδη

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ο αγαπημένος κριτής του γυναικείου κοινού, γι’ αυτό και σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις τον ρωτάνε αν έχει σχέση και αν σκέφτεται τον γάμο. Ο ίδιος κρατά μακριά από τη δημοσιότητα τα προσωπικά του και αποφεύγει να απαντά σε τέτοιου είδους ερωτήματα, ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2020 αποκάλυψε τα εξής, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες: “Βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μία σχέση και είμαι πολύ καλά. Νομίζω ότι η προσωπική ζωή του καθενός λέγεται προσωπική, γιατί είναι προσωπική. Αν τη λέει δεν είναι προσωπική, είναι κοινή”.

2. Το ύψος του Πάνου Ιωαννίδη

Όπως έχει γίνει λόγος για το ύψος των Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Σωτήρη Κοντιζά, έτσι συζητιέται έντονα και το ύψος του Πάνου Ιωαννίδη, ο οποίος είναι ο πιο ψηλός από τους τρεις. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, ο γνωστός σεφ έχει ύψος 1.97.

3. Οι συνταγές του Πάνου Ιωαννίδη

Ο Πάνος Ιωαννίδης αγαπά την ιταλική κουζίνα και ειδικεύεται σε αυτή, με πολλές από τις συνταγές του να περιλαμβάνουν διαφόρων ειδών ζυμαρικά. Ο ίδιος έχει ανοίξει ένα κανάλι στο Youtube, όπου ανεβάζει βίντεο με τις συνταγές του, ενώ μπορείτε να βρείτε πολλές και εδώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει γράψει και ένα βιβλίο που ονομάζεται Risotti.

4. Το εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη

Ο Πάνος Ιωαννίδης άνοιξε πρόσφατα το πρώτο του εστιατόριο, το οποίο ονομάζεται “Ovio” που στα ιταλικά σημαίνει προφανές, ξεκάθαρο. Η φιλοσοφία του στηρίζεται στις ιταλικές γεύσεις και θεωρείται ένα Casual Fine Dining Restaurant. Βρίσκεται στο Σύνταγμα και το έχει σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Πάνο Πολίτη. Στόχος του είναι το μενού και η αισθητική του χώρου να φέρει τον επισκέπτη ένα βήμα πιο κοντά στη ζεστή ατμόσφαιρα μιας ιταλικής καθημερινής κουζίνας.

5. Το Instagram του Πάνου Ιωαννίδη

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ενεργός στα social media και στον λογαριασμό του @ioannidispanos στο Instagram ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, φωτογραφίες με τους συνεργάτες του, αλλά και διάφορα εντυπωσιακά πιάτα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα