MasterChef 5: Η ώρα των ευθυνών – Σοκαρισμένος ο Ιωάννης

MasterChef 5: Η ώρα των ευθυνών – Σοκαρισμένος ο Ιωάννης

Οι ομάδες του "MasterChef 5" θα έρθουν αντιμέτωπες με τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας. Το ωμό πιάτο και η αντίδραση του Ιωάννη.

Μια ακόμα ομαδική δοκιμασία είδαμε στο “MasterChef 5” το βράδυ της Τετάρτης (31/03), με τον Τζιοβάνι να φτιάχνει εκ νέου τις ομάδες του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής του Star, αφού υπήρξε ο νικητής της κάρτας ασυλίας στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ο Ιταλός παίκτης έθεσε αρχηγό της κόκκινης ομάδα τον Ιωάννη, ενώ κράτησε την μπλε ποδιά και την αρχηγία για τον ίδιο. Στην μπλε ομάδα ήταν οι: Μαργαρίτα Νικολαίδη, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Στέφανος Χίλας και η Μαρία Λαζαρίδου. Στην κόκκινη ομάδα ήταν οι: Παύλος Χάππιλος, Γιάννης Αυλωνίτης, Λία Μακροστεργίου, Ανούς Χεριμιάν και Διονύσης.

Τα πιάτα που κλήθηκαν να δημιουργήσουν οι ομάδες του “MasterChef 5” έπρεπε να είναι βασισμένα στην ιαπωνική κουζίνα, ενώ στο πλατό βρέθηκε και ένας guest που δοκίμασε το μενού, ο διάσημος σεφ Τόνυ Βρατσάνος. Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, ωστόσο, δεν πήγαν όλα πολύ καλά, αφού ο Τζιοβάνι ανακάλυψε μια μύγα στην κατσαρόλα, ενώ ένα από τα πιάτα ήταν ωμό.

Την Παρασκευή (02/04) θα δούμε τις ομάδες να μαθαίνουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας, με τον Ιωάννη να βγαίνει σε κάποια φάση εκτός εαυτού. Οι κριτές θα κάνουν ειδική μνεία στο ωμό πιάτο. Σημειώνεται ότι θα δούμε, επίσης, μια δοκιμασία follow – the – chef που, όπως κάθε χρόνο, είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα