MasterChef 5: Ο κορονοϊός αλλάζει τα σχέδια του ριάλιτι

MasterChef 5: Ο κορονοϊός αλλάζει τα σχέδια του ριάλιτι
MasterChef Facebook / MasterChef GR

Το πλάνο της παραγωγής του MasterChef και του Star είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν αρχές Δεκεμβρίου. Τι θα γίνει με τα κάστινγκ και τις μετακινήσεις των ενδιαφερόμενων.

Σε ετοιμασίες για τον νέο κύκλο του MasterChef βρίσκεται το Star, το οποίο κάθε χρόνο προβάλλεται στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή μετά το τέλος του GNTM, ωστόσο, η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας αλλάζει τα σχέδια του καναλιού και της παραγωγής.

Τα γυρίσματα προβλέπεται να ξεκινήσουν την εβδομάδα από 30 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου, αλλά ο σταθμός και η παραγωγή έχουν να αντιμετωπίσουν δύο σημαντικά θέματα.

Το πρώτο αφορά τις αιτήσεις των συμμετεχόντων, καθώς είναι δύσκολο οι ενδιαφερόμενοι να μετακινηθούν και να παρουσιαστούν στα κάστιγνκ, ενώ το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με το πώς θα ξεκινήσει να προβάλλεται το ριάλιτι, καθώς αρκετές από τις δοκιμασίες των παικτών έχουν εξωτερικά γυρίσματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, στο MasterChef, κάποια γυρίσματα γίνονται στο σπίτι όπου μένουν οι παίκτες και τα υπόλοιπα πραγματοποιούνται σε ξεχωριστό στούντιο στο Ίλιον. ψάχνουν να βρουν μία φόρμουλα, ούτως ώστε να περιοριστούν εντελώς οι μετακινήσεις των διαγωνιζομένων.

Σημειώνεται, επίσης, ότι δεν θα υπάρχουν ταξίδια, όπως και πέρυσι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα