MasterChef 5: Οι νικητές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

MasterChef 5: Οι νικητές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο εστιατόριο του Φώτη Σεργουλόπουλου απόλαυσε το έπαθλό της η νικήτρια ομάδα του Master Chef 5. Ποιος πήρε την ατομική ασυλία στη χαμένη ομάδα.

Βόλτα στα Βόρεια Προάστια επιφύλασσε η νίκη της ομαδικής δοκιμασίας για την κόκκινη ομάδα στο MasterChef 5. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος καλωσόρισε θερμά την νικήτρια ομάδα στο εστιατόριό του παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Οι παίκτες αφέθηκαν σε ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι που είχε επιμεληθεί ο σεφ του εστιατορίου “Artisanal” και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού “έπεσαν με τα μούτρα” στα νόστιμα πιάτα που αποτέλεσαν το έπαθλό τους.

Οι κόκκινοι αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές της ανατρεπτικής ομαδικής δοκιμασίας και είναι αυτοί που βρίσκονται στην τελική 10αδα του MasterChef 5. Το σκορ που συγκέντρωσαν ήταν 113 βαθμοί έναντι 100 της αντίπαλης ομάδας.

“Επιτέλους νίκη με τον Ιωάννη μέσα για τους κόκκινους. Θέλω να τον βγάλουμε έξω τον Γιάννη, όχι στο σπίτι, θέλω να πάμε έξω να φάμε. Του το χρωστάμε αυτό”, δήλωσε ο αρχηγός των κόκκινων, Διονύσης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φανερά ικανοποιημένος από την έκβαση της δοκιμασίας.

Η μπλε ομάδα έχασε και διαγωνίστηκε σε έναν αγώνα ασυλίας. Τη λευκή ποδιά κέρδισε ο Τζιοβάνι, ο οποίος κατάφερε να μπει στην τελική 10άδα του MasterChef 5 και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Παύλος, ο οποίος είχε το χειρότερο πιάτο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα