MasterChef 5: Οι παίκτες παίρνουν το μεγαλύτερο ρίσκο – Μια ξαφνική αποχώρηση

MasterChef 5: Οι παίκτες παίρνουν το μεγαλύτερο ρίσκο – Μια ξαφνική αποχώρηση
MasterChef 5 Glomex

Οι παίκτες του "MasterChef 5" θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα τεράστιο δίλημμα, που θα κρίνει την πορεία τους στον διαγωνισμό. Μια αιφνιδιαστική αποχώρηση, θα αλλάξει τα πάντα.

Γεμάτο ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις θα είναι το νέο επεισόδιο “MasterChef 5” το βράδυ της Τρίτης (06/4), με τους τρεις κριτές Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά να αιφνιδιάζουν για άλλη μια φορά τους επίδοξους σεφ του φετινού παιχνιδιού.

Την προηγούμενη μέρα, ο Παύλος Χάππιλος αποθεώθηκε στο Τεστ Δημιουργικότητας για το πιάτο του και αναμένεται να μάθει σήμερα το πλεονέκτημά του.

Παράλληλα, απόψε, οι παίκτες του “MasterChef 5” θα κληθούν να πάρουν το μεγαλύτερο ρίσκο του φετινού διαγωνισμού: να μαγειρέψουν διεκδικώντας ένα τεράστιο πλεονέκτημα, κινδυνεύοντας, όμως, να αποχωρήσουν. Θα μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει στην εν λόγω διαδικασία.

Στη δοκιμασία αυτή θα βρίσκεται και ο σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος θα γευτεί τις προσπάθειες των παικτών του “MasterChef 5”. “Σήμερα δοκίμασα ένα από τα χειρότερα πιάτα που έχω φάει στη ζωή μου και στη μαγειρική μου καριέρα”, ακούγεται να λέει ο σεφ, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρει πως ένας παίκτης θα αποχωρήσει άμεσα.

MasterChef 5: Δείτε το trailer της Τρίτης (06/4)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα