MasterChef 5: Όλα όσα έγιναν στα backstage του trailer – Πότε κάνει πρεμιέρα

MasterChef 5: Όλα όσα έγιναν στα backstage του trailer – Πότε κάνει πρεμιέρα

Επιστρέφει το MasterChef εντός του Ιανουαρίου. Ποιες ημερομηνίες ακούγονται για την πρεμιέρα. Πώς σχολίασαν οι τρεις κριτές το πολυσυζητημένο φετινό trailer.

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την επιστροφή του “MasterChef” στο Star και την έναρξη του 5ου κύκλου του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες ανέφεραν πως η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 10 ή 11 Ιανουαρίου, ωστόσο, νέες πληροφορίες θέλουν το “MasterChef 5” να βγαίνει στον αέρα τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Το φετινό trailer ήταν εμπνευσμένο και χιουμοριστικό όπως κάθε χρόνο, ενώ μαζί με τους τρεις αγαπημένους κριτές (Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς) είδαμε να συμμετέχουν οι νικητές των προηγούμενων κύκλων: ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Τιμολέων Διαμαντής, ο Μανώλης Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Για τα όσα έγιναν στα backstage μίλησαν οι τρεις σεφ, οι οποίοι δήλωσαν πως απόλαυσαν πολύ το φετινό trailer αποκαλώντας τους προηγούμενους νικητές ως “πρωταθλητές”.

“Εύχομαι και ελπίζω το MasterChef 5 να το κερδίσει γυναίκα φέτος”, δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στην ερώτηση τι αντικείμενο θα έπαιρνε από τον Κοντιζά και τον Ιωαννίδη, απάντησε πως θα “έκλεβε” τον αγαπημένο νυχοκόπτη του πρώτου και τα μανικετόκουμπα του δεύτερου.

Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τα σχοινιά που χρησιμοποίησαν στο γύρισμα, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς περιέγραψε με λίγες λέξεις τον κάθε νικητή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα