MasterChef 5: Ποιοι μπήκαν στο σπίτι – Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση

MasterChef 5: Ποιοι μπήκαν στο σπίτι – Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση
MasterChef 5 Facebook / @MasterChef GR

Όσα έγιναν στη δεύτερη μέρα της διαδικασίας επιστροφών στο "MasterChef 5". Οι μαγειρικές μονομαχίες και οι παίκτες που εξασφάλισαν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Τη δεύτερα μέρα της διαδικασίας των επιστροφών στο “MasterChef 5” παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (13/04), μετά την πρώτη δοκιμασία και την επιστροφή της πιο αγαπητής και πιο δημοφιλούς παίκτριας του twitter, της Μαργαρίτας Νικολαΐδη.

Από τους δώδεκα παίκτες που δοκιμάστηκαν τη Δευτέρα (12/04), οι πέντε αποκλείστηκαν οριστικά, ενώ στη δεύτερη μέρα της διαδικασίας είδαμε να διεκδικούν μια θέση στο “MasterChef 5” οι: Ιωάννης Αυλωνίτης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Αντώνης Μητρόπουλος, Νίκος Σκορδάκης.

MasterChef 5: Τα ζευγάρια των μονομαχιών

Οι κριτές ανακοίνωσαν πως η δεύτερη διαδικασία θα γίνει με μονομαχίες παλιών παικτών και όσων βρίσκονται ήδη στο “MasterChef 5”, με τους πρώτους να διαλέγουν τα άτομα με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι στην κουζίνα.

Τα υλικά από το pantry επέλεξαν οι παίκτες που διαγωνίζονται ήδη στο παιχνίδι, ενώ διάλεξαν και τον χρόνο στον οποίο θα μαγειρέψουν. Τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν ήταν τα εξής:

  • Νίκος Σκορδάκης – Λία Μακροστέργιου
  • Μαρίνα Ντεμολλάι – Μαρία Λαζαρίδου
  • Αλέξανδρος Συνοδινός – Παναγιώτης Τζαμαλής
  • Ιωάννης Αυλωνίτης – Στέφανος Χίλας
  • Αντώνης Μητρόπουλος – Ανούς Χεριμιάν
  • Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου – Παύλος Χάππιλος

MasterChef 5: Τι έγινε με τα πρώτα τρία ζευγάρια

Την Τρίτη (13/04) είδαμε τα τρία από τα έξι ζευγάρια να μαγειρεύουν, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους είτε για να παραμείνουν είτε για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Οι Νίκος – Λία, Μαρίνα – Μαρία και Αλέξανδρος – Παναγιώτης δημιούργησαν από ένα πιάτο ο καθένας, με τους κριτές να τους ανακοινώνουν στο τέλος ποιοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο σπίτι του “MasterChef 5” και ποιοι περνούν στην επόμενη φάση όπου μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν.

“Λία διατηρείς τη θέση σου στον διαγωνισμό, Νίκο θα έχεις άλλη μια ευκαιρία” είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πρώτο ζευγάρι.

Στο δεύτερο ζευγάρι, καλύτερη προσπάθεια είχε η Μαρίνα, η οποία επέστρεψε στο σπίτι. Αντιθέτως, η Μαρία θα διεκδικήσει τη θέση της.

Όσον αφορά το τρίτο ζευγάρι, καλύτερο ήταν το πιάτο του Παναγιώτη, με τον Αλέξανδρο να μαγειρεύει ξανά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα