MasterChef 5: Τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι, οι νέες ομάδες και ένα πιάτο με άρωμα Ιαπωνίας

MasterChef 5: Τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι, οι νέες ομάδες και ένα πιάτο με άρωμα Ιαπωνίας
MasterChef 5 - Ομαδική δοκιμασία youtube printscreen

Στην αποψινή απαιτητική δοκιμασία του MasterChef 5, οι παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού έξι σταδίων. Πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδες.

Δεύτερη εξωτερική ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 5 και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ήταν αυτός που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τα πλεονεκτήματα που κέρδισε ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

MasterChef 5: Τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι

Ο μάγειρας μπέρδεψε την “τράπουλα” και μετά την αναπάντεχη αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου, έφτιαξε εκ νέου τις ομάδες, με την μπλε ομάδα να απαρτίζεται από τους: Μαργαρίτα Νικολαίδη, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Στέφανος Χίλας και η Μαρία Λαζαρίδου.

Ενώ από την άλλη, με την κόκκινη ομάδα θα μαγειρέψουν: ο Παύλος Χάππιλος, ο Γιάννης Αυλωνίτης, η Λία Μακροστεργίου, η Ανούς Χεριμιάν κι ο Διονύσης.

Δεύτερο πλεονέκτημα για τον Τζιοβάνι ήταν να ορίσει τους αρχηγούς για τις ομάδες, όπου για την μπλε παρέμεινε ο ίδιος, ενώ για την κόκκινη ομάδα επέλεξε τον Γιάννη Αυλωνίτη.

MasterChef 5: Ένα πιάτο με άρωμα Ιαπωνίας

Οι παίκτες καλούνται απόψε να διαγωνιστούν με ένα πιάτο με άρωμα Ιαπωνίας. Πρόκειται για μία δύσκολη δοκιμασία, με μενού έξι σταδίων. Τα πιάτα θα είναι ατομικά και η κάθε ομάδα θα πρέπει να προετοιμάσει 24 πιάτα για τον καλεσμένο, Τόνι Μπρατσάνο.

Ο ειδήμων της ιαπωνικής κουζίνας, Σωτήρης Κοντιζάς, εξήγησε στους διαγωνιζόμενους τι θα πρέπει να κάνουν, ενώ ο χρόνος που θα έχουν για να προετοιμάσουν τα πιάτα τους είναι 2 ώρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα