MasterChef Αποχώρηση: Έγινε η ανατροπή – Έφυγε από… σπόντα!

MasterChef Αποχώρηση: Έγινε η ανατροπή – Έφυγε από… σπόντα!
MasterChef 5 - Η στιγμή της αποχώρησης youtube printscreen

Οι κριτές του MasterChef αξιολόγησαν τις προσπάθειες των παικτών και πήραν την τελική απόφαση. Δείτε ποιος αποχώρησε εντελώς απρόσμενα.

Ακόμα μια δύσκολη μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef 5 το βράδυ της Τρίτης 30/3 και για έναν διαγωνιζόμενο αυτή ήταν η τελευταία μέρα στον διαγωνισμό, καθώς δεν κατάφερε να βγάλει ένα καλό πιάτο.

Στη δοκιμασία αποχώρησης κλήθηκαν να διαγωνιστούν η Λία, η Ανούς, ο Παύλος και η Μαργαρίτα, μαγειρεύοντας το τέλειο σούσι από τον κορυφαίο του είδους, Αντώνη Δρακουλαράκο, με στόχο την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας έπρεπε να ανακοινώσει στους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής εάν θα σώσει κάποιον διαγωνιζόμενο. Τελικά, ο Τζιοβάνι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρτα, επιλέγοντας να σώσει τη Μαργαρίτα.

“Ναι, θα την χρησιμοποιήσω. Μπορεί να μην την θέλει, αλλά θα τη δώσω στην Μαργαρίτα”, είπε χαρακτηριστικά. Έτσι, πλάι στη Λία, την Ανούς και τον Παύλο κλήθηκε να μαγειρέψει τελικά η Κωνσταντίνα.

MasterChef 5 Αποχώρηση: Η Κωνσταντίνα δεν έπεισε τους κριτές

Ο κριτές του ριάλιτι μαγειρικής αξιολόγησαν στο τέλος τις προσπάθειες των παικτών και πήραν την τελική απόφαση. Η διαγωνιζόμενη που τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, η οποία εγκατέλειψε το φετινό MasterChef.

Να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα έφυγε τελείως απρόσμενα, καθώς βρέθηκε σε αυτή τη θέση την τελευταία στιγμή, μετά από τη χρήση της κάρτας του Τζιοβάνι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα