MasterChef 5: Τέλος λόγω Πάσχα – Τι θα δούμε την άλλη βδομάδα

MasterChef 5: Τέλος λόγω Πάσχα – Τι θα δούμε την άλλη βδομάδα
MasterChef 5 Glomex

Διακοπή για το "MasterChef 5" τις επόμενες μέρες λόγω του πασχαλινού προγράμματος του Star. Πότε θα επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Χωρίς επεισόδια του “MasterChef 5” θα κυλήσει το υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας, μέχρι και την Τετάρτη μετά το Πάσχα, δηλαδή στις 5 Μαΐου, που το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής θα επιστρέψει στο Star.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές μέρες, το “MasterChef 5”, θα προβληθεί την Τετάρτη 5 Μαΐου και την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 21:00, ενώ θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το πώς θα διαμορφωθούν οι μέρες προβολής.

MasterChef 5: Δείτε το trailer της Τετάρτης (05/5)

Μετά το δύσκολο Τεστ Δημιουργικότητας, στο οποίο η Μαρίνα μοίρασε διαφορετικά ψάρια στους παίκτες του “MasterChef 5”, ως νικήτρια του Mystery Box, οι κριτές εντόπισαν τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Αυτές ήταν της Ανούς, του Ιωάννη και του Τζιοβάνι, οι οποίοι οδηγούνται σε δοκιμασία αποχώρησης, διεκδικώντας την παραμονή τους στο σπίτι του “MasterChef 5”.

Η Ανούς είναι υποψήφια για 5η φορά, ο Ιωάννης για 7η φορά και ο Τζιοβάνι για 1η φορά. Μια λεπτομέρεια θα κοστίσει πολύ ακριβά σε έναν από τους τρεις παίκτες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα