MasterChef 5: Οι νικητές και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 5: Οι νικητές και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 5 Facebook / @MasterChef Greece

Ποιος κέρδισε το Mystery Box και ποιος το Τεστ Δημιουργικότητας στο "MasterChef 5". Το μεγάλο πλεονέκτημα. Οι τρεις υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Ένα ιδιαίτερο Mystery Box είχαν οι παίκτες του “MasterChef 5” τη Μεγάλη Τρίτη (27/04), καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με διλήμματα στα υλικά και τον χρόνο που θα είχαν για να μαγειρέψουν.

Οι 10 επίδοξοι σεφ του “MasterChef 5” κλήθηκαν να ανοίξουν τα κόκκινα και μαύρα κουτιά που είχαν στους πάγκους τους και τα οποία έκρυβαν μικρότερα κουτιά μέσα. Μερικοί θυσίασαν λεπτά από τον χρόνο τους για να αποκτήσουν περισσότερα υλικά, ενώ άλλοι αρκέστηκαν στα λίγα. Το σίγουρο είναι ότι δεν ευνόησε αρκετούς μάγειρες αυτή η διαδικασία.

Τα υλικά του Mystery Box ευνόησαν οπωσδήποτε την Μαρίνα, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια της δύσκολης δοκιμασίας και την περίμενε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αφού μπορούσε να μην μαγειρέψει και να περάσει στην επόμενη φάση. Η παίκτρια αποφάσισε να μείνει εκτός του Τεστ Δημιουργικότητας και έτσι πέρασε αυτόματα στους 9 του “MasterChef 5”. Τέλος, κλήθηκε να μοιράσει 9 διαφορετικά ψάρια στους συμπαίκτες της.

Οι παίκτες είχαν 45 λεπτά είχαν στη διάθεσή τους για να φτιάξουν ένα νόστιμο και προ πάντων δημιουργικό πιάτο με πρωταγωνιστή το ψάρι που τους έδωσε η Μαρίνα. Οι κριτές δοκίμασαν όλα τα πιάτα για να βρουν έναν νικητή και τις τουλάχιστον τρεις χειρότερες προσπάθειες που θα οδηγούνταν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος, αφού είχε το καλύτερο πιάτο, ενώ η Ανούς, ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες. Θα χρειαστεί, λοιπόν, οι τρεις τους να φορέσουν τις μαύρες ποδιές και να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό σε μία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου την επόμενη Τετάρτη (05/5), που θα επιστρέψει το “MasterChef 5”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα