MasterChef 5: Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες – Τα σχέδια της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

MasterChef 5: Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες – Τα σχέδια της Μαργαρίτας Νικολαΐδη
Καρέ από τον τελικό του MasterChef 5. Facebook / @MasterChef Greece

Τι κάνουν οι Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Νίκος Σκορδάκης, Αντώνης Μητρόπουλος, Στέφανος Χίλας, Αλέξανδρος Συνοδινός και Αλέξανδρος Ακριτίδης από το MasterChef 5;

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ολοκλήρωση του MasterChef 5, με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια του μαγειρικού διαγωνισμού του Star.

Κάποιοι από τους παίκτες φαίνεται να έχουν βρει ήδη τον δρόμο τους, ενώ άλλοι ετοιμάζουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για το μέλλον. Τι κάνουν σήμερα οι επίδοξοι σεφ του διαγωνισμού;

Ο Νίκος Σκορδάκης αυτή την περίοδο μαγειρεύει σε σκάφος, συνδυάζοντας τη γεύση, τη θάλασσα και τον ήλιο για τους καλεσμένους του. Παράλληλα, ετοιμάζει ένα βιβλίο που θα περιέχει συνταγές μαγειρικής, μία από κάθε νησί. Επίσης, ετοιμάζει ένα κανάλι στο Youtube. Ήδη στα social media του κάνει ωραία βίντεο, οπότε θα το προχωρήσει και το εξελίξει επαγγελματικά.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός δουλεύει σε ένα από τα μεγαλύτερα, τα πιο γνωστά και πιο πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας μας.

Ο Αντώνης Μητρόπουλος και ο Στέφανος Χίλας ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ένα κανάλι στο Youtube, το οποίο θα έχει και χιουμοριστικό ύφος. Οι δυο έχουν χημεία μεταξύ τους, οπότε θα υπάρχει μια διάδραση στα βίντεό τους.

Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης δουλεύει σε ένα πολύ γνωστό fine dining εστιατόριο στο Χαλάνδρι, κάνει consulting σε γνωστό all-day bar, ενώ ετοιμάζει ένα site, το οποίο θα περιέχει συνταγές όχι μόνο φαγητών, αλλά και γλυκών, που θα επιμελείται η σύντροφός του.

Όσο για την πρώτη Ελληνίδα MasterChef, την Μαργαρίτα Νικολαΐδη που κέρδισε τον διαγωνισμό φέτος, θέλει να συνεχίσει την εκπαίδευση που έκανε στη Νορβηγία πριν από το ριάλιτι μαγειρικής και στέλνει αιτήσεις για να φύγει στο εξωτερικό. Παράλληλα, έχει αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, με το Star να την θέλει στο δυναμικό του. Συζητάει διάφορα τα οποία θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα