MasterChef 6: Έφτιαξε “αμελέτητα” και πήρε ποδιά – Απίστευτη ατάκα Κουτσόπουλου

MasterChef 6: Έφτιαξε “αμελέτητα” και πήρε ποδιά – Απίστευτη ατάκα Κουτσόπουλου
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef 6 Youtube / @Star Tv

Η Λύκα μαγείρεψε "αμελέτητα" καπαμά στην οντισιόν της στο MasterChef 6 και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Το πείραγμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά.

Συνεχίζονται οι οντισιόν του MasterChef 6, που επέστρεψε στις οθόνες μας ανανεωμένο και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Star.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/01) είδαμε, μεταξύ άλλων, την οντισιόν της Λύκας από την Πάτρα, η οποία αποφάσισε να μαγειρέψει “αμελέτητα” καπαμά, διεκδικώντας μια θέση στο MasterChef 6.

Οι τρεις chef – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους ακούγοντας το πιάτο που θα ετοίμαζε η παίκτρια.

Όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν το φαγητό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε και είπε την εξής ατάκα στον Σωτήρη Κοντιζά, προκαλώντας γέλια: “Σωτήρη, μην φας μεγάλη μπουκιά. Τσίμπα…”.

Η Λύκα πήρε τρία “ναι” και πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ σε επικοινωνία με δικό της πρόσωπο μετά την οντισιόν, είπε: “Με τα αρχ… μου την πήρα την ποδιά”.

MasterChef 6: Η οντισιόν της Λύκας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα