ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ

Τελικός MasterChef

MasterChef: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Η δοκιμασία, οι φιναλίστ και ο νικητής

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του MasterChef. Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δύο φιναλίστ που δίνουν την τελευταία τους μάχη. Η καλεσμένη - έκπληξη στην δοκιμασία που θα κρίνει το αποτέλεσμα.

MasterChef 6

MasterChef Trailer: Η τελική 15άδα - "Δεν είναι καλή μέρα" λέει ο Κουτσόπουλος

Οι 15 παίκτες του MasterChef μπαίνουν στην κουζίνα για το Τεστ Δημιουργικότητας, που θα έχει οικολογικό χαρακτήρα. Τα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου όταν βλέπει το πιάτο παίκτη. Το trailer της Δευτέρας (04/04)

Ο Αλέξανδρος στο MasterChef 6

MasterChef 6: Συγκλόνισε ο Αλέξανδρος - "Είμαι πρώην χρήστης ουσιών, ο άνθρωπος αλλάζει"

Ο 36χρονος Αλέξανδρος πήρε τρία "ναι" και πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef 6. Αποκάλυψε πως είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών και έστειλε το δικό του δυνατό μήνυμα προς όλους.

Ασημίνα Ουστάλλι

MasterChef - Ασημίνα Ουστάλλι: Η αποκάλυψη για τις αποτυχημένες επεμβάσεις στη μύτη της

Η πρώην παίκτρια του MasterChef Ασημίνα Ουστάλλι αποκάλυψε ότι έκανε δύο επεμβάσεις στη μύτη της οι οποίες δεν πέτυχαν. Τα προβλήματα που βιώνει και οι σκέψεις να κινηθεί νομικά.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου

Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία και το τρολάρισμα Κοντιζά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν τον απόλυτο έρωτα και φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός. Το χιουμοριστικό σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά κάτω απ' την ανάρτηση.

MasterChef - Τελικός: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Διονύση - Ποιος πήρε προβάδισμα στην πρώτη δοκιμασία

MasterChef - Τελικός: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Διονύση - Ποιος πήρε προβάδισμα στην πρώτη δοκιμασία

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης ολοκλήρωσαν την πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5. Εκπλήξεις με παλιούς παίκτες και ανακοίνωση για... ταξίδι στην επόμενη φάση. Ποιος φιναλίστ προηγείται στη βαθμολογία.