MasterChef 6: “Είμαι σκληρός και τιμωρός” – Ο 23χρονος Youtuber που πέρασε

MasterChef 6: “Είμαι σκληρός και τιμωρός” – Ο 23χρονος Youtuber που πέρασε
Ο Σταμάτης στο MasterChef 6 Youtube / @Star Tv

Ο 23χρονος Σταμάτης από το Κιλκίς εξασφάλισε δύο "ναι" και πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef 6. Διατηρεί κανάλι στο Youtube όπου ανεβάζει βίντεο για τη μαγειρική. Η οντισιόν του.

Ολοκληρώθηκαν για δεύτερη μέρα την Τρίτη (12/01) οι οντισιόν του MasterChef 6, που επέστρεψε στις οθόνες μας ανανεωμένο και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 2022!

Στο δεύτερο μέρος των οντισιόν, ένας από τους παίκτες που κατάφερα να περάσουν στην επόμενη φάση εξασφαλίζοντας δύο “ναι” από τους Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη (ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε “όχι) ήταν και ο Σταμάτης από το Πολύκαστρο του Κιλκίς.

Ο 23χρονος υποψήφιος, που διατηρεί κανάλι στο Youtube ανεβάζοντας βίντεο σχετικά με την μαγειρική, δήλωσε σχετικά με το πώς θα είναι μέσα στο MasterChef 6: “Είμαι σκληρός και τιμωρός, δικάζω τους ανθρώπους που δεν έρχονται με τα νερά μου”.

Ο Σταμάτης ετοίμασε κουνουπίδι με λευκή σοκολάτα, ένα πιάτο που δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους κριτές. Ωστόσο, αποφάσισαν να του δώσουν μια ευκαιρία λόγω της ενδιαφέρουσας ιδέας.

MasterChef 6: Η οντισιόν του Σταμάτη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα