MasterChef 6 – Ηλίας: Ο πιο γκαντέμης υποψήφιος με τα 11 αδέρφια και τα 7 ατυχήματα

MasterChef 6 – Ηλίας: Ο πιο γκαντέμης υποψήφιος με τα 11 αδέρφια και τα 7 ατυχήματα
Ο Ηλίας στο MasterChef 6 Youtube / Star Tv

Ποιος είναι ο Ηλίας που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του MasterChef 6 με τρία "ναι". Τα ατυχήματα που έχει πάθει και το τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τα 11 αδέρφια του.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/11) το MasterChef 6, που επέστρεψε στις οθόνες μας ανανεωμένο και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Star.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 2022!

Στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef 2022 παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος των οντισιόν και ένας από τους παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν και ο Ηλίας, ο οποίος εμφανίστηκε με σπασμένο πόδι.

“Το 2004 έσπασε το δεξί μου πόδι, το 2005 με χτυπάνε με αμάξι και σπάει πάλι το πόδι μου. Το 2008 έπαθα το σοβαρό ατύχημα που χτύπησα το κεφάλι μετά το 2014 τράκαρα στην Κόρινθο, το 2016 στη Ζάκυνθο. Το 2020 τράκαρα έξω από την Ακράτα έσπασα 3 πλευρά και την αριστερή κλείδα. Το 2021 έσπασα πάλι το πόδι”, περιέγραψε ο Ηλίας, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο γκαντέμης υποψήφιος.

Μάλιστα, από το ατύχημα που είχε στο κεφάλι, έπαθε αμνησία. Όπως είπε: “Ούτε η μάνα μου δεν πίστευε ότι θα ξυπνούσα. Δεν είχα δώσει σημάδι ζωής για αρκετές μέρες. Έναν χρόνο τη μάνα μου τη φώναζα “κυρία” δεν την αναγνώριζα. Με τον καιρό επανήλθε αλλά όχι σε νορμάλ επίπεδο”.

Επίσης, ο Ηλίας αποκάλυψε ότι έχει άλλα 11 αδέρφια, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον τρολάρει και του ζητάει να πει τα ονόματά τους.

Ο επίδοξος μάγειρας έφτιαξε λαβράκι, το οποίο ικανοποίησε τους κριτές που τον πέρασαν με τρία “ναι”.

MasterChef 6: Η οντισιόν του Ηλία

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα