MasterChef 7: Άναυδοι οι παίκτες – Μπήκε στο παιχνίδι φιναλίστ της πρώτης σεζόν

MasterChef 7: Άναυδοι οι παίκτες – Μπήκε στο παιχνίδι φιναλίστ της πρώτης σεζόν
MasterChef 7 star tv

Πολλές εκπλήξεις είχαν προαναγγείλει για τον έβδομο κύκλο του MasterChef οι κριτές και τήρησαν τον λόγο τους. Σοκαρισμένοι οι παίκτες με τις αλλαγές.

Η πρώτη αποχώρηση από το MasterChef 7 είναι γεγονός. Νίκος, Γιάννης και Κωνσταντίνος είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του Mystery Box και έτσι αναδείχτηκαν ως οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και στάθηκαν μπροστά από τους κριτές με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να παίρνει πρώτος τον λόγο σημειώνοντας: «Παιδιά, καλωσήρθατε στη πρώτη δοκιμασία αντιγραφής. Νίκος, Κωνσταντίνος και Γιάννης είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και ως εκ τούτου οδηγήθηκαν σε αυτή τη δύσκολη φάση».

«Παιδιά, όπως εξηγήσαμε και στο Mystery Box φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να τα δώσετε όλα», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς και στη συνέχει άνοιξε την καμπάνα με το πιάτο αντιγραφής.

Και οι τρεις έχουν στη διάθεσή τους 60 λεπτά για να κάνουν μια πιστή αντιγραφή του πιάτου.

Μετά από μια συναρπαστική διαδικασία, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο παίκτης που έφτιαξε το χειρότερο πιάτο είναι ο Νίκος.

Ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες. Αντί ο Νίκος να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, στο πλατό μπήκε ο Γιώργος Πορφύρης, παίκτης της πρώτης σεζόν, το 2017, ο οποίος είχε κατακτήσει την 3η θέση.

«Υποσχεθήκαμε αλλαγές, δεν υπάρχουν επιστροφές. Υπάρχει μία τελευταία ευκαιρία για την πιο αδύναμη προσπάθεια για την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας. Αρχής γενομένης από σήμερα και για 10 εβδομάδες, θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση της απέναντι σε έναν διαγωνιζόμενο από παλιούς κύκλους του MasterChef».

Έτσι, ο Νίκος θα πρέπει να μαγερέψει απέναντι στον Γιώργο, με στόχο να παραμείνει στο παιχνίδι. Αν ο παίκτης χάσει από τον Πορφύρη, ο τελευταίος θα μπει στο ριάλιτι, μετατρέποντας έτσι το παιχνίδι σε μια άτυπη all star εκδοση.

Ο Γιώργος Πορφύρης

Οι διαγωνιζόμενοι ξαφνιάστηκαν με αυτή την ανακοίνωση. Πολλοί είναι εκείνοι που δε χάρηκαν με αυτά τα νέα, ενώ κάποιοι άλλοι δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να παλέψουν για την παραμονή τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα