MasterChef 7: Σαρωτική έναρξη των κριτών στην πρεμιέρα – Όλα αλλάζουν φέτος

MasterChef 7: Σαρωτική έναρξη των κριτών στην πρεμιέρα – Όλα αλλάζουν φέτος
MasterChef 7 star tv

Το MasterChef επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Star. Η εντυπωσιακή έναρξη και οι αλλαγές του έβδομου κύκλου.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο 7ος κύκλος του MasterChef στο Star με νέους επίδοξους σεφ, αλλά πάντα με τους αγαπημένους κριτές του reality, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη.

Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή. Οι τρεις chef Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επέστρεψαν στον αγαπημένο τους, γνώριμο τόπο του τέλειου μαγειρικού εγκλήματος και αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες και ακραίες μαγειρικές προσεγγίσεις, με φαντασία, ποιότητα, νοστιμιά! Ανάμεσα τους θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, τους αντιπάλους του αλλά και τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2023, θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι φετινές auditions του MasterChef 2023 αλλάζουν και επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις! Η διαδικασία της επιλογής, εκείνων που θα συμπληρώσουν την 24άδα, είναι εξαιρετικά απαιτητική. Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου του ΜasterChef αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία, είναι πολύ λιγότερες. Τι σημαίνει αυτό; Οι αστοχίες και τα λάθη φέτος δεν συγχωρούνται!

Όπως είπαν στην έναρξη της πρεμιέρας, οι τρεις chef κριτές έχουν φέτος στη διάθεσή τους λευκές αλλά και μαύρες ποδιές. Η λευκή ποδιά, για όσους την κερδίσουν, σημαίνει αυτόματα και την είσοδο τους στο διαγωνισμό! Όσοι φορέσουν τη μαύρη ποδιά θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στη διαγωνιστική κουζίνα του MasterChef 2023!

Οι υποψήφιοι μάγειρες καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους παρασκευάζοντας το πιάτο της ζωής τους, που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο, ώστε να πείσουν τους κριτές να τους δώσουν το χρυσό εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef 2023!

Ποιοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο διαγωνισμό του MasterChef 2023;

MasterChef 7: Η εντυπωσιακή έναρξη του 7ου κύκλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα