MasterChef: Η Άλκηστις ένιωσε μηδενικό, ο Κουτσόπουλος παλαιοπασόκος και ο Κρατς θεός

MasterChef: Η Άλκηστις ένιωσε μηδενικό, ο Κουτσόπουλος παλαιοπασόκος και ο Κρατς θεός

Όλα τα είχε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef: Πίκρες, εντάσεις, αγωνία, δυσκολίες και πολύ χιούμορ. Δείτε πλάνα από τα παρασκήνια και τα highlights του επεισοδίου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Γεμάτο εντάσεις, αγωνία, αλλά και πολύ χιούμορ, ήταν το επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef, με την ομαδική δοκιμασία των παικτών να λαμβάνει χώρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και, συγκεκριμένα, στις τεχνικές εγκαταστάσεις της Agean και της Olympic Air.

Το highlight του επεισοδίου ήταν ένα! Τη στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βγήκε από το αεροπλάνο σαν άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, όταν επέστρεψε χειρουργημένος από το Χέρφιλντ στις 22 Οκτωβρίου του 1988. Χαιρέτησε το κοινό του και, έπειτα, γύρισε προς τα πίσω και κάλεσε τους άλλους δύο συναδέλφους του με το ίδιο ιστορικό νεύμα με το οποίο είχε καλέσει τότε στο πλευρό του τη Δήμητρα Λιάνη.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες, με την Άλκηστη να επιλέγει για αντίπαλο αρχηγό τον απροετοίμαστο Ζαχίρ και για δικό της υπαρχηγό τον Σταμάτη. Στην ομάδα της πήρε παίκτες για τους οποίους δεν έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια μέσα στο παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα, προκαλώντας ερωτηματικά τόσο στους μάγειρες του MasterChef όσο και στους τηλεθεατές για την αψυχολόγητη (ή σχεδιασμένη με στρατηγική) επιλογή της.

Οι δύο ομάδες έτρεχαν πανικόβλητες για να ετοιμάσουν τρία μενού για την οικονομική θέση της Aegean, με τις συνθήκες να είναι δύσκολες και με το άγχος να τους κυριεύει. Ο Ζαχίρ, που επέλεξε τον Χρήστο (Κρατς) για υπαρχηγό, αγχώθηκε αρκετά και δεν έδινε εντολές στην ομάδα του, με αποτέλεσμα ο Χρήστος να μοιάζει περισσότερο με αρχηγό. Ωστόσο, και οι δύο ομάδες κατάφεραν με κάθε τρόπο να βγάλουν το μενού τους.

Η Άλκηστις, η οποία περίμενε εδώ και πόσες βδομάδες τη στιγμή που θα γινόταν αρχηγός, ήταν φανερά εκνευρισμένη και απόλυτα απογοητευμένη, καθώς κανείς δεν της έδινε σημασία. Σχεδόν κανένας παίκτης δεν την υπολόγισε ως αρχηγό, δεν την ενημέρωνε για τις κινήσεις του και δεν ζητούσε τη βοήθειά της. Όπως δήλωσε και η ίδια, ένιωσε σαν ένα ψιλο-μηδενικό, γιατί κανείς δεν της έδινε σημασία και δεν την έβλεπε σαν αρχηγό.

Στο μεταξύ, μία ακόμη στιγμή που θα μας μείνει αξέχαστη από το επεισόδιο, θα είναι φυσικά η στιγμή που ο Χρήστος (Κρατς) παρουσίασε στις αεροσυνοδούς το μενού της κόκκινης ομάδας. Ο Ζαχίρ είπε πως επέλεξε τον Χρήστο για να το παρουσιάσει, επειδή είναι ομορφόπαιδο, έχει ωραία μάτια και μιλάει όμορφα. Ο Χρήστος έκανε τα κομπλιμέντα του στις γυναίκες, εξέλαβε ένα θερμό χειροκρότημα, ενώ ο Κοντιζάς και ο Κουτσόπουλος τον αποκάλεσαν “σατανά”.

Δείτε πλάνα από τα παρασκήνια του χθεσινού επεισοδίου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα