MasterChef: Ανατροπή με τους φιναλίστ του τελικού – Η ανακοίνωση των κριτών

MasterChef: Ανατροπή με τους φιναλίστ του τελικού – Η ανακοίνωση των κριτών
MasterChef Instagram / @masterchefgr

Σε μια ανακοίνωση για τον αριθμό των φιναλίστ του φετινού τελικού, προχώρησαν οι κριτές του MasterChef. Πώς διαμορφώθηκαν οι βαθμολογίες των τεσσάρων παικτών στον πρώτο ημιτελικό.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι παίκτες του MasterChef, οι οποίοι διεκδικούν το “χρυσό” έπαθλο και τον μεγάλο τίτλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Οι μάγειρες είναι πλέον τέσσερις και είναι οι: Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Ελπίδα Μορφούλη, Νικήτας Μπατσικούρας και Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/05) οι τέσσερις παίκτες πέρασαν από δύο δοκιμασίες: μία γευσιγνωσία και μία αντιγραφή γλυκού.

Ωστόσο, λίγο πριν από την έναρξη της μαγειρικής μάχης, οι τρεις κριτές – σεφ προχώρησαν σε μια ανακοίνωση για τους φιναλίστ του τελικού. Όπως είπαν:

“Οι δοκιμασίες απλώνονται μέσα σε δύο ημέρες. Από αυτές τρεις θα επιβιώσουν, γιατί οι φετινοί φιναλίστ θα είναι τρεις. Τρεις από εσάς θα βγάλουν τις ποδιές που φορούν και θα φορέσουν αυτές του τελικού. Εσείς θα συλλέγετε βαθμούς μέσα από τις δοκιμασίες και το απόλυτο στη βαθμολογία είναι το 100. Οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες περνούν στους φετινούς τελικούς”.

Έτσι, οι φετινοί φιναλίστ του τελικού του MasterChef θα είναι τρεις και όχι δύο, όπως συνέβαινε στους προηγούμενους κύκλους του διαγωνισμού.

MasterChef: Οι βαθμολογίες του πρώτου ημιτελικού

Στην πρώτη ημέρα του ημιτελικού, τα σκορ που πέτυχαν οι διαγωνιζόμενοι από τις δύο δοκιμασίες είναι τα εξής:

  • Καλλιόπη: 32,5 βαθμοί
  • Ελπίδα: 37 βαθμοί
  • Νικήτας: 26,5 βαθμοί
  • Παναγιώτης: 37,5 βαθμοί

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα