MasterChef – Αποχώρηση: “Με δίκασε ο θείος Λεωνίδας” – Ποιος έφυγε, ποιοι παλεύουν για τελικό

MasterChef – Αποχώρηση: “Με δίκασε ο θείος Λεωνίδας” – Ποιος έφυγε, ποιοι παλεύουν για τελικό
Youtube@MasterChef Greece

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef της Τετάρτης. Δεν τα πήγε καλά και πήρε χαμηλή βαθμολογία από τους κριτές. Ποιοι θα παλέψουν για τον τελικό.

Μέσα σε ιδιαίτερα έντονη ατμόσφαιρα αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός από το φετινό MasterChef. Ο παίκτης συγκέντρωσε εξαιρετικά χαμηλές βαθμολογίες, με τους κριτές να αναγνωρίζουν ότι ήταν μια κακή μέρα για τον Αλέξανδρο.

Ο Αλέξανδρος, παρά το βαρύ κλίμα εξαιτίας της αποχώρησής του, αστειεύτηκε μετά το άκουσμα της βαθμολογίας και τα σχόλια του κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλου, λέγοντας ότι “τον δίκασε” ο θείος Λεωνίδας.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι τέσσερις παίκτες βρέθηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής για να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν μία θέση, αρχικά στον διαγωνισμό και έπειτα στον τελικό.

Συγκεκριμένα η Μαργαρίτα αντιμετώπισε τον Διονύση για να λάβει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό, ενώ η Μαρίνα τον Αλέξανδρο για να διεκδικήσει την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στην πρώτη μονομαχία, κατάφερε να επικρατήσει η Μαργαρίτα, κερδίζοντας ένα εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού. Η Μαργαρίτα μόλις έμαθε τα αποτελέσματα ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, ενώ δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Στην δεύτερη μονομαχία χαμένος ήταν ο Αλέξανδρος ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο Αλέξανδρος, γνώριζε από την ώρα που τελείωσε η δοκιμασία ότι θα έφευγε, καθώς δεν είχε καταφέρει να βγάλει όλα τα πιάτα της δοκιμασίας, σε αντίθεση με την συμπαίκτριά του.

Η αγωνία όμως για τους τηλεθεατές κορυφώνεται καθώς ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και μένει ακόμη μια μονομαχία, μεταξύ του Διονύση και της Μαρίνας, ώστε να βγει η τελική δυάδα του τελικού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα