MasterChef: Αποχώρηση με κλάματα – Δεν πρόλαβε και παρουσίασε άδειους δίσκους

MasterChef: Αποχώρηση με κλάματα – Δεν πρόλαβε και παρουσίασε άδειους δίσκους

Καθόλου καλή εξέλιξη με σοβαρές αστοχίες και αδυναμία να προλάβει τον χρόνο στη δοκιμασία. Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχώρησε από το MasterChef 5.

Ο Παύλος Χάππιλος και η Λία Μακροστέργιου ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες, οι οποίοι κλήθηκαν να μονομαχήσουν προκειμένου να “κερδίσουν” τους κριτές, μαζί και την παραμονή τους στο φετινό MasterChef.

Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα, καθώς οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές και φιλικές σχέσεις, έμαθαν την υποψηφιότητά τους, γνωρίζοντας πως ένας εκ των δύο θα αποχωρήσει.

Οι παίκτες πήραν τη θέση τους στην κουζίνα και κονταροχτυπήθηκαν προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο καθώς και στον καλεσμένο τους, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο.

Ωστόσο, η δοκιμασία δεν πήγε καθόλου καλά για την Λία, καθώς εξελίχθηκε σε παταγώδη αποτυχία από τη στιγμή που δεν πρόλαβε καν να προλάβει τον χρόνο και να παρουσιάσει τα πιάτα της στους κριτές. Η παίκτρια έδειξε άδειους κυριολεκτικά δίσκους στο τέλος της μονομαχίας, με τους κριτές να μην βάζουν καν βαθμό στην προσπάθειά της.

Έτσι, η Λία Μακροστέργιου ήταν αυτή που αποχώρησε, ξεσπώντας σε κλάματα, τόσο αυτή όσο και ο Παύλος κατά τον αποχαιρετισμό τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα