MasterChef: Η απορία του Κουτσόπουλου για τον “Τόμας το τρενάκι” και η πληρωμένη απάντηση του Κοντιζά

MasterChef: Η απορία του Κουτσόπουλου για τον “Τόμας το τρενάκι” και η πληρωμένη απάντηση του Κοντιζά
Οι τρεις κριτές του MasterChef Star

Το on camera υπονοούμενο του Σωτήρη Κοντιζά στον μέλλοντα μπαμπά του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο σπαρταριστός διάλογος στην τελευταία Ομαδική Δοκιμασία.

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef είναι γεγονός και οι έξι εναπομείναντες παίκτες του μαγειρικού reality βρέθηκαν εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στον Μπράλο, για μία διήμερη Ομαδική Δοκιμασία και ένα ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο Oriant Express.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γνωστός για τις μουσικές του ανησυχίες και τα πειράγματά του στους άλλους δύο κριτές του show, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, ζήτησε από τους συνεργάτες του να πουν τρία τραγούδια με τη λέξη “τρένο”.

Η επιλογή του Πάνου Ιωαννίδη ήταν το τραγούδι “Τρένο” του συγκροτήματος Τρύπες, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς θυμήθηκε το “Τρένο Φάντασμα” των Ξύλινων Σπαθιών.

Ένα τραγούδι με τρένο δεν είχε και η Άννα Βίσση;“, σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει: “Τόμας το τρένο, εγώ αυτά ξέρω…”. “Ο Τόμας το τρένο; Δεν το ξέρω αυτό… Ποιο είναι αυτό;”, σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να λάβει την “πληρωμένη” απάντηση από τον Σωτηρη Κοντιζά, “ε, εντάξει θα το μάθεις“, αναφερόμενος φυσικά στον νέο ρόλο που θα αποκτήσει σύντομα ο σεφ, αυτός του πατέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος περιμένει το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα