MasterChef: Αποχώρηση με κλάματα – “Είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά”

MasterChef: Αποχώρηση με κλάματα – “Είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά”
MasterChef 6 YouTube

Αναστασία, Χριστόφορος ή Γρηγόρης; Αυτός ο παίκτης αποχαιρέτησε οριστικά το MasterChef.

Μία ακόμη ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης περίμενε τους τρεις υποψηφίους του MasterChef στο επεισόδιο της Τρίτης (01/03) και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, το μαγειρικό ταξίδι τελείωσε για έναν από αυτούς.

Η Αναστασία, ο Χριστόφορος και ο Γρηγόρης φόρεσαν τις μαύρες ποδιές τους και κλήθηκαν να δημιουργήσουν μέσα σε 100 λεπτά ένα πιστό αντίγραφο του πιάτου που έφερε ο guest chef Σωτήρης Ευαγγέλου, κάτι που τελικά αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο για την Αναστασία, η οποία συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και οι κριτές τής έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Η ίδια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “όταν βγάζεις την ποδιά είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά”.

“Νιώθω μαχήτρια, είμαι μαχήτρια στη ζωή, γενικά. Μεγάλωσα με αρκετές δυσκολίες, αλλά πάντα με το κεφάλι ψηλά, να προσπαθώ, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να μαθαίνω να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη. Οπότε χαίρομαι που το αναγνώρισε ο σεφ […] Ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ, όμως δεν χόρτασα MasterChef. Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός αλλά οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα είναι τόσο πολλά, άπειρες γνώσεις, τις παίρνω μαζί μου. Θα μου λείψετε πολύ εσείς και οι τρεις σεφ, θα μου λείψουν τα παιδιά, η κουζίνα, μπορούσα να δώσω λίγο περισσότερο”, ανέφερε η ίδια μιλώντας στους κριτές.

“Όταν βγάζεις την ποδιά είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά εκείνη τη στιγμή, γιατί έχεις ζήσει τόσα πολλά. Είναι άσχημο να αφήνεις την ποδιά σου στον πάγκο, γιατί σκέφτεσαι ότι τελειώνει εδώ. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να γυρίσω στο σπίτι μου”, ανέφερε η νεαρή μαγείρισσα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα