MasterChef: Αποχώρηση “βόμβα” στο πλατό – Χάος στην κουζίνα

MasterChef: Αποχώρηση “βόμβα” στο πλατό – Χάος στην κουζίνα
MasterChef star tv

Στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef oι παίκτες θα παλέψουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του MasterChef 7 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Οι καλύτεροι μάγειρες του φετινού διαγωνισμού MasterChef, συνέχισαν το ταξίδι προς το έπαθλο, τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις…

Ο διαγωνισμός ανεβάζει μαγειρική ταχύτητα και οι επίδοξοι MasterChefs οφείλουν να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους, τη μαγειρική τους ευελιξία και προσαρμοστικότητα και να επιδείξουν γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, για να μπορέσουν να περάσουν με επιτυχία από αυτή τη δοκιμασία.

MasterChef: Η ενόχληση του Άγγελου στο αρνητικό σχόλιο των κριτών

Ο Άγγελος κατάφερε να ετοιμάσει ένα πολύ προσεγμένο πιάτο και αρκετά γευστικό. Οι τρεις κριτές ενθουσιάστηκαν με την προσπάθειά του, τονίζοντας πως αυτή τη φορά δε βρήκαν κάτι… «περίεργο» στο πιάτο του.

«Η επιλογή να αφήσεις ινδοκάρυδο μέσα στο παγωτό δε βοηθάει στο να παγώσει πολύ, αλλά και στην υφή. Είναι μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια, αλλά έχουμε μια αδυναμία που έχει να κάνει με το παγωτό. Ευτύχημα είναι ότι δε βρήκαμε κάτι που να χαρακτηρίσουμε «παιδικό» λάθος», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Δε θα τρελαθώ γι’ αυτό. Είναι απόψεις αυτές στη μαγειρική. Μπορεί να έδινες σε κάποιον άλλον αυτό το παγωτό και να του άρεσε. Δεν είμαι αρκετά δημιουργικός; Δεν είμαι καλός για τον διαγωνισμό; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέον. Δεν πιστεύω ότι δεν προσπαθώ. Μπορεί να είμαι αυτός που κάνει πάντα τα παιδικά λάθη», ανέφερε on camera o Άγγελος φανερά ενοχλημένος.

MasterChef: Ο μεγάλος νικητής του Mystery Box

Ένα απαιτητικό Mystery Box περίμενε σήμερα τους επίδοξους μάγειρες, αφού κάποιοι είχαν μόνο 30 λεπτά για να εμπνευστούν και να μαγειρέψουν.

Ο Στέφανος, η Μαρία Μπέη, η Μαρία και ο Αλέξανδρος είχαν σε αυτή τη δοκιμασία τις καλύτερες προσπάθειες! Σύμφωνα όμως με τους κριτής νικητής του Mystery Box είναι ο Στέφανος! O διαγωνιζόμενος κέρδισε και 1.000 ευρώ!

MasterChef: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στην τελευταία δοκιμασία, τις χειρότερες προσπάθειες είχαν ο Μότο, ο Θοδωρής, ο Ηλίας και η Στέλλα.

Και οι τέσσερις είχαν χαμηλή απόδοση κι έτσι θα είναι και τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Όπως τους είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο διαγωνισμός προχωράει και κάθε εβδομάδα θα αποχωρούν δυο.

MasterChef: Χάος στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης

Απόψε στο MasterChef 2023, τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς είναι η πρώτη φορά που δεν θα υπάρξει εισβολή!

Αντιθέτως μάλιστα, μία αποχώρηση – φωτιά έρχεται για να ταράξει τα νερά στον διαγωνισμό μαγειρικής. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη! Οι παίκτες δίνουν μάχη στην κουζίνα, όμως ένας ή μία θα αποχωρήσει από το ριάλιτι…

MasterChef: Δείτε το trailer της Μεγάλης Τρίτης (11/4)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα