MasterChef: Απίστευτο ατύχημα για τη Μαρία Μπέη – Την κατηγορούν για “τουπέ” και “θράσος”

MasterChef: Απίστευτο ατύχημα για τη Μαρία Μπέη – Την κατηγορούν για “τουπέ” και “θράσος”
Η Μαρία Μπέη star tv

Η Μαρία Μπέη "εισβάλλει" στην κουζίνα του MasterChef και φέρνει ένταση και γκρίνια. Απόσπασμα από το επεισόδιο της Τρίτης.

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές αναμένεται να είναι το MasterChef το βράδυ της Τρίτης, με τους κριτές να κρύβουν εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους.

To Mystery Box και ο περιορισμένος χρόνος χρήσης του μαχαιριού αποδείχθηκαν πολύ δύσκολα για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 2023 και για πρώτη φορά φέτος επτά υποψήφιοι διεκδικούν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Η Μαρία Ματσούκαρου, ο Παύλος Λούλης, ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, η Σέβα Λογοθέτη και ο Θεόδωρος Γαλάνης, φορούν τις μαύρες ποδιές τους και έρχονται αντιμέτωποι με ένα μαύρο κουτί. Αυτή είναι η στιγμή να αντιμετωπίσουν τις μαγειρικές τους ανασφάλειες, να αναλογιστούν τα λάθη και τις αστοχίες, που τους οδήγησαν σε αυτή τη θέση και να αποδείξουν ότι η χθεσινή μέρα ήταν απλά μια κακή μαγειρική στιγμή.

Η Μαρία Μπέη, η νέα «εισβολέας», έχει γράψει ιστορία στην κουζίνα του MasterChef και θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εξώστη, αφού αρκετοί φαίνεται να μην επιθυμούν την είσοδο της στο σπίτι. “Μπήκε με τουπέ”, “έρχεσαι με θράσος”, ακούγονται να λένε ορισμένοι παίκτες.

Η ίδια κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας θα έχει ένα ατύχημα στην κουζίνα, ενώ λίγο μετά δηλώνει οργισμένη στη κάμερα ότι θα αποδείξει σε όλους ότι δεν μπήκε στον διαγωνισμό λόγω του συντρόφου της.

Μια σκληρή μαγειρική αναμέτρηση εκτυλίσσεται και το αποτέλεσμα θα κριθεί στα σημεία. Ποιος θα φύγει από την κουζίνα του MasterChef 2023 απόψε, φορώντας τη λευκή ποδιά;

MasterChef 7: Το trailer της Τρίτης (28/2)

Masterchef: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα