MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή με την κάρτα ασυλίας – Υποκλίθηκε το Twitter στην απόφαση του Παναγιώτη

MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή με την κάρτα ασυλίας – Υποκλίθηκε το Twitter στην απόφαση του Παναγιώτη
MasterChef YouTube

Στην πιο δύσκολη θέση, αυτή της ψηφοφορίας και της ανάδειξης υποψηφίων προς αποχώρηση ήρθαν απόψε οι Κόκκινοι, με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να προχωράει σε κίνηση ματ και να αποθεώνεται από το Twitter.

Δοκιμασία αποχώρησης στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef (06/05) και οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Για έναν από αυτούς αυτή θα ήταν και η τελευταία μαγειρική δοκιμασία, καθώς θα αποχαιρετούσε οριστικά τον διαγωνισμό και τους συμπαίκτες του.

Ο Γιάννος ήταν ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει στο επεισόδιο της Πέμπτης (06/05) τη δοκιμασία ασυλίας και να εξαιρεθεί από την αποψινή ψηφοφορία, με τους υπόλοιπους “Κόκκινους” να βγάζουν τελικά στον τάκο την Καλλιόπη και τον Μάριο.

Λίγο πριν πάρουν όμως θέση πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησαν ως όφειλαν τον Παναγιώτη, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν κάτοχος της κάρτας ασυλίας, αν σκοπεύει να κάνει χρήση “σώζοντας” κάποιον από τους παίκτες της ομάδας του, επιλέγοντας όμως τον κάποιον άλλον να κατέβει από τον εξώστη και να διαγωνιστεί.

Ο ίδιος επέλεξε τελικά να μην σώσει κανέναν από τους δύο, κρίνοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο και ουσιαστικά “έκαψε” την κάρτα ασυλίας, καθώς από εδώ και πέρα δεν υφίσταται στον διαγωνισμό και δεν μπορεί κανείς να την διεκδικήσει ξανά.

MasterChef: Το Twitter αποθέωσε τον Παναγιώτη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα