MasterChef: Η αυστηρή παρατήρηση του Κουτσόπουλου στον Μπόμπαινα

MasterChef: Η αυστηρή παρατήρηση του Κουτσόπουλου στον Μπόμπαινα
Λεωνίδας Κουτσόπουλος YouTube

Άστραψε και βρόντηξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο αποψινό Συμβούλιο των ομάδων του MasterChef. Η στάση του Μπόμπαινα που εκνεύρισε τον κριτή. Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία.

Η ώρα για το συμβούλιο της εβδομάδας του MasterChef έφτασε και οι νεοσύστατες ομάδες εμφανίστηκαν ενώπιον των τριών κριτών, του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδου και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι οποίοι ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της Ομαδικής Δοκιμασίας.

Οι παίκτες της χρυσής δεκάδας του μαγειρικού reality βρέθηκαν χθες στον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο όπου κλήθηκαν να μαγειρέψουν πέντε πιάτα με διαφορετικά βότανα και μυρωδικά ως πρωταγωνιστές και να διαγωνιστούν σε μαγειρικές “μονομαχίες”.

MasterChef: Κόκκινοι ή μπλε κέρδισαν τη δοκιμασία;

Μετά από μία σειρά αυστηρών παρατηρήσεων και σχολίων, ανάλογων του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι, η Μπλε ομάδα με 3-2 ήταν εκείνη που αναδείχθηκε τελικά νικήτρια και οι παίκτες της θα είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν εκτός σπιτιού με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Ωστόσο, τη νίκη των Μπλε επισκίασε η στάση του Δημήτρη Ταϊρίδη aka “Μπόμπαινα”, ο οποίος ζήτησε από τους κριτές να μην ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στην έξοδο και να επιστρέψει μόνος του στο σπίτι.

Το αίτημά του αυτό ήταν που προκάλεσε την αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος σε αυστηρό τόνο έβαλε στη θέση του τον παίκτη του διαγωνισμού, επαναλάμβάνοντάς του ότι δεν του ανήκουν όλες οι στιγμές.

“Κάποια στιγμή Δημήτρη πρέπει να κάνεις αυτό που συμβαίνει στο παιχνίδι ή να βρούμε κάποια άλλη λύση. Δεν είναι όλες οι στιγμές δικές σου. Εδώ κάθε στιγμή με αυτό που συμβαίνει ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι. Συγγνώμη αν αυτό σου έχουμε δώσει να καταλάβεις και το λέω με τη διακριτικότητα και την αγάπη που απευθυνόμαστε σε όλους σας. Οι στιγμές δεν σου ανήκουν. Το παιχνίδι έχει μία ροή και όλα τα παιδιά έχουν το ίδιο δικαίωμα και έχουν δώσει τον ίδιο πόνο για να βρεθούν εδώ. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές. Κερδίσατε, κάνε ό,τι θες”, δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef: Ποιος κέρδισε την ασυλία;

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είχαν μια τελευταία ευκαιρία να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef 6 με τη δοκιμασία ασυλίας να χωρίζεται σε τρεις φάσεις και τον Γιάννο και τον Νικήτα να είναι οι δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα ραβιολόνε al uovo, με τον Γιάννο να αναδεικνύεται τελικά νικητής της δοκιμασίας και να παραμένει ασφαλής στην αυριανή ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα