MasterChef: Η “Terminator” Ασημίνα εκτόξευσε την τηλεθέαση στα ύψη

MasterChef: Η “Terminator” Ασημίνα εκτόξευσε την τηλεθέαση στα ύψη
Η Ασημίνα εξολοθρεύει τους πάντες!

Έχοντας καταφέρει να "φάει" έξι συμπαίκτες της, η Ασημίνα Ουστάλλι άρχισε να δείχνει τα νύχια της: "Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη". Χάρη στην τελευταία μονομαχία της πάντως, η τηλεθέαση εκτοξεύθηκε στα ύψη.

Αργά, σταθερά και μεθοδικά, η Ασημίνα Ουστάλλι έχει επάξια κερδίσει τον τίτλο του… “Εξολοθρευτή” στο φετινό MasteChef. Έξι φορές έχει κατορθώσει να παραμείνει στο παιχνίδι, διώχνοντας ισάριθμους συμπαίκτες της. Τελευταίο της “θύμα” ο Τάσος Κυρικλάκης που με το πιάτο του δεν έπεισε τους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στην Ασημίνα. 

 

Η επιστροφή της όμορφης ξανθιάς στο σπίτι δεν προκάλεσε τον ίδιο ενθουσιασμό σε όλους τους συμπαίκτες της, καθώς κάποιοι θα προτιμούσαν να συνεχίσουν ανάμεσά τους στο διαγωνισμό ο Σωκράτης και ο Τάσος. Η αντίδραση της Σπυριδούλας όταν χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι και μπήκε μέσα η Ασημίνα ήταν ενδεικτική… 

 

Η Ασημίνα πάντως δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένη να προχωρήσει όσο πιο πολύ μπορεί στο παιχνίδι. Όπως είπε στην ανακοίνωση του αποτελέσματος “πάμε για την έβδομη”… Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι πλέον συνεχίζει με άλλον αέρα και δεν είναι πια στο διαγωνισμό μόνο για να κόβει κρεμμύδια και να πλένει κατσαρόλες, ρίχνοντας έτσι και μία απίστευτη “ταβανόπροκα” σε εκείνους που δεν πιστεύουν στις δυνάμεις της.


Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι το επεισόδιο της Παρασκευής έσπασε και πάλι τα κοντέρ τηλεθέασης.

Το MasterChef σημείωσε στο γενικό σύνολο 24,9% και 32,5% στο δυναμικό, αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό.

Στο δυναμικό κοινό 18 – 54, άγγιξε σχεδόν το 40% δύο φορές, σημειώνοντας σε δύο τέταρτα 39,4 (22:00-22:14) και 39,7 (22:30-22:44). 

Η τηλεθέαση αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 

MasterChef – 24,9% 

Η Επιστροφή – 20,8% 

Power of Love Gala – 10,9%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 

MasterChef – 32,5% 

Η Επιστροφή – 16,7% 

ower of Love Gala – 10,2%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα