MasterChef: Οι κρέπες, το μπέρδεμα του Πάνου και τα ζευγάρια που αποκλείστηκαν

MasterChef: Οι κρέπες, το μπέρδεμα του Πάνου και τα ζευγάρια που αποκλείστηκαν

Η δοκιμασία είχε τρέξιμο, αγωνία και πολύ άγχος από όλους σχεδόν τους παίκτες, ενώ ένα λάθος του Πανούλη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους μάγειρες του MasterChef.

Η Silver Award Week συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον στο MasterChef, με τους περσινούς και τους φετινούς παίκτες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κερδίσουν τα 10.000 ευρώ.

Οι παίκτες, αρχικά, κλήθηκαν να συνεργαστούν για να φτιάξουν 10 αλμυρές και 10 γλυκές κρέπες. Οι φετινοί παίκτες έφτιαχναν το φύλλο και περσινοί γέμιζαν τις κρέπες με υλικά, ενώ εκείνοι που τελείωσαν πιο γρήγορα, κέρδισαν 10 λεπτά επιπλέον χρόνο στη δοκιμασία που ακολούθησε. Ο Σελίμ μαζί με τον Μανώλη, τελικά, κατάφεραν στο δευτερόλεπτο να “κλέψουν” τη νίκη από τον Χρήστο και τον Αργύρη.

Η δοκιμασία που ακολούθησε ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, αφού οι παίκτες υποδέχτηκαν στο πλατό τον pastry chef Φίλιππου Παπασπύρου και κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πολύ δύσκολο γλυκό του. Οι περσινοί παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής έπρεπε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας να καθοδηγούν τους νέους παίκτες και από τα 6 ζευγάρια που θα διαγωνίζονταν, μόνο τα 4 θα κατάφερναν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η δοκιμασία είχε τρέξιμο, αγωνία και πολύ άγχος από όλους σχεδόν τους παίκτες, ενώ ένα λάθος του Πανούλη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους μάγειρες του MasterChef. Ο Πάνος μπέρδεψε τις παρασκευές με των υπολοίπων και έτρεχε πανικόβλητος στο πλατό για να βρει τη δική του. Μετά από αρκετά χαμένα λεπτά και μετά από πολύ άγχος, αποκαλύφθηκε πως είχε κάνει ο ίδιος λάθος εξαρχής.

Πέρα από το μπέρδεμα του Πάνου, όλοι οι παίκτες δυσκολεύτηκαν στην παρασκευή του συγκεκριμένου γλυκού. Το στεφάνι σοκολάτας που αποτελούσε ένα από τα κυριότερα κομμάτια του πιάτου, έσπασε σε πολλούς παίκτες και έτσι το αποτέλεσμα ήταν μέτριο. Σε κάποια πιάτα έλειπαν βασικά στοιχεία του decor, κάτι που οδήγησε σε ένα δίκαιο και εμφανές αποτέλεσμα, ως προς τον αποκλεισμό των ζευγαριών.

Τα ζευγάρια Ασημίνα – Χρήστος και Σάββας – Πάνος δεν προκρίθηκαν στον ημιτελικό, καθώς τα πιάτα τους είχαν αδυναμίες. Τα μαγειρικά ζευγάρια που συνεχίζουν είναι 4 (Τιμολέων – Σπυριδούλα, Αργύρης – Χρήστος, Σελίμ – Μανώλης, Κωνσταντίνος – Ιωάννα) και απόψε, Πέμπτη, πρόκειται να τους δούμε να μαγειρεύουν πλάι πλάι με διπλές ποδιές! Το επεισόδιο αναμένεται να έχει αρκετό χιούμορ και μεγάλο ενδιαφέρον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα