MasterChef: Η νικήτρια ομάδα, ο παίκτης με την ασυλία και ο “ξεροκέφαλος” Σταμάτης

MasterChef: Η νικήτρια ομάδα, ο παίκτης με την ασυλία και ο “ξεροκέφαλος” Σταμάτης

Το βράδυ της Πέμπτης οι κριτές ανακοίνωσαν τη νικήτρια ομάδα στους παίκτες. Τι έγινε με τη χαμένη ομάδα, γιατί δημιουργήθηκε αναστάτωση και ποιος παίκτης πήρε την ασυλία.

Οι παίκτες του MasterChef, μετά την επιστροφή 5 παικτών, προχώρησαν στην πρώτη ομαδική εξωτερική δοκιμασία με τη νέα σύσταση. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε μπλε και κόκκινους, με αρχηγό τον Σταμάτη και τον Χαράλαμπο αντίστοιχα, και μαγείρεψαν εν πλω.

Το βράδυ της Πέμπτης οι κριτές ανακοίνωσαν τη νικήτρια ομάδα στους παίκτες. Παρόλο που και οι μπλε και οι κόκκινοι είχαν αρκετά λάθη και αστοχίες στα πιάτα του μενού τους, εν τέλει με μια μικρή διαφορά νίκησαν οι κόκκινοι.

Για πρώτη φορά το “πλεονέκτημα” του αρχηγού της χαμένης ομάδας αποτελούσε δική του επιλογή. Έτσι, ο Σταμάτης κλήθηκε ή να δώσει ασυλία σε έναν παίκτη ή να υποδείξει ένα άτομο προς αποχώρηση.

Ο Σταμάτης πήρε διάφορες αποφάσεις, που προκάλεσαν αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του, γιατί θεώρησαν υπερβολική τη στάση του, ενώ πολλοί είπαν ότι είναι “ξεροκέφαλος”.

Ο Σταμάτης αποφάσισε να υποδείξει τον εαυτό του ως υποψήφιο για αποχώρηση, αλλά μετά αποφάσισε να δώσει την ασυλία στον Παντελή – για να μην πάει χαμένη μια ασυλία – με την προϋπόθεση, όμως, οι συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν.

Και ενώ η κόκκινη ομάδα επισκέφθηκε τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, όπου οι παίκτες δείπνησαν, η μπλε ομάδα έμεινε πίσω για να περάσει από τις δύο φάσεις της ασυλίας.

Ο Σταμάτης είχε ζητήσει προηγουμένως να μην συμμετάσχει στη δοκιμασία της ασυλίας, αλλά οι κριτές δεν δέχτηκαν, καθώς δήλωσαν πως οι κανόνες του παιχνιδιού πρέπει να τηρούνται.

Έτσι, στην πρώτη φάση της δοκιμασίας, όπου οι παίκτες έπρεπε να ονοματίσουν 15 ψάρια που υπήρχαν στον πάγκο, ο Σταμάτης (παρόλο που τα ήξερε) δεν απάντησε.

Στην επόμενη φάση πέρασαν ο Χρήστος, ο Τάσος και η Ασημίνα, οι οποίοι μαγείρεψαν διεκδικώντας την ατομική ασυλία, την οποία πήρε ο Χρήστος για πέμπτη φορά.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής στην ψηφοφορία, ο Χρήστος και ο Παντελής δεν θα μπορούν να ψηφιστούν, ωστόσο, θα υποδείξουν δύο από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση, όπως και οι υπόλοιποι.

Οι υποψήφιοι θα προχωρήσουν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη και ένας από αυτούς θα αποχωρήσει. Θα βγει αληθινό, άραγε, το spoiler;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα