MasterChef – Spoiler: Ιδού οι επόμενοι 4 παίκτες που αποχωρούν – Πού θα ταξιδέψει η 10άδα

MasterChef – Spoiler: Ιδού οι επόμενοι 4 παίκτες που αποχωρούν – Πού θα ταξιδέψει η 10άδα
MasterChef - Ομαδική δοκιμασία Facebook

Η πρώτη ομαδική εξωτερική δοκιμασία μετά τη νέα σύσταση του παιχνιδιού, πραγματοποιήθηκε εν πλω. Οι 4 επόμενοι παίκτες που θα φύγουν από το παιχνίδι και η τελική 10άδα που θα ταξιδέψει για δοκιμασία στη Γαλλία.

Μετά από την επιστροφή 5 παικτών που είχαν φύγει, ήρθε η ώρα για την πρώτη ομαδική εξωτερική δοκιμασία με τη νέα σύσταση των παικτών του MasterChef.

Καθώς δεν είχε υπάρξει τεστ δημιουργικότητας ή Mystery Box, ώστε να βγει κάποιος αρχηγός, οι ομάδες χωρίστηκαν με κλήρωση, ενώ τους αρχηγούς επέλεξαν οι ίδιοι οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας αντίστοιχα.

Η δοκιμασία εν πλω, κατά τη διάρκεια μιας μικρής κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά, και απόψε, Πέμπτη, θα ανακοινωθεί το ποια ομάδα συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους και ποια θα πρέπει να προβεί σε ψηφοφορία και αποχώρηση παίκτη.

Στο μεταξύ, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό” προχώρησε σε ένα spoiler και αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι επόμενοι 4 παίκτες που θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι και ποια θα είναι η τελική δεκάδα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα με την εκπομπή, οι παίκτες που δεν θα συνεχίσουν το μαγειρικό τους ταξίδι στο MasterChef θα είναι ο Τάσος, ο Σταμάτης, ο Ζαχίρ και ο Ντέιβιντ.

Όσοι μείνουν, δηλαδή η Ασημίνα, ο Μάνος, η Σπυριδούλα, ο Πάνος, η Ιωάννα, η Εύα, ο Θάνος, ο Χαράλαμπος, ο Χρήστος και ο Παντελής, θα ταξιδέψουν για δοκιμασία στη Γαλλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα