MasterChef: Η μεγάλη ανατροπή και η “προδοσία” του Τάσου στον Σταμάτη

MasterChef: Η μεγάλη ανατροπή και η “προδοσία” του Τάσου στον Σταμάτη

Ποιος παίκτης τα κατάφερε στην τρίτη ευκαιρία που τους έδωσαν οι κριτές και ποια έκπληξη έκανε τους μάγειρε άνω - κάτω; Γιατί ο Σταμάτης πληγώθηκε από τη στάση του Τάσου και τι θα γίνει από τώρα και στο εξής;

Μετά την επιστροφή τριών παικτών που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι στο σπίτι στου MasterChef – του Ντέιβιντ, του Θάνου και του Χάμπου – οι κριτές είχαν δηλώσει στους παίκτες που δεν πέρασαν, πως θα είχαν μία τρίτη ευκαιρία.

Έτσι, οι Τάσος, Άλκηστις, Γιάννα, Εύα, Γιώργος, Ελίζαμπεθ και Κωνσταντίνα, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ξανά και να διεκδικήσουν για τελευταία φορά μια θέση στο παιχνίδι. Από τη δοκιμασία θα περνούσε ένας μόνο παίκτης.

Οι παίκτες επέλεξαν κάποιον από τους μάγειρες που ήταν ήδη μέσα στο σπίτι, ώστε να τους βοηθήσει στην παρασκευή του πιάτου, κάτι που οδήγησε σε μια μεγάλη παρεξήγηση ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Τάσο, που ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Η Άλκηστις επέλεξε τον Παντελή, η Γιάννη την Ιωάννα, ο Γιώργος τον Χρήστο, η Εύα τον Πάνο, η Ελίζαμπεθ την Ασημίνα, η Κωνσταντίνα τη Σπυριδούλα και ο Τάσος, ενώ όλοι περίμεναν να επιλέξει τον Σταμάτη, επέλεξε τον Μανώλη!

Αμέσως, ο Σταμάτης μίλησε για “προδοσία” και έδειξε το πόσο πληγώθηκε από τη στάση του Τάσου, λέγοντας πως λυπήθηκε γιατί είναι σαν να μην τον εμπιστεύεται και ότι ο ίδιος δεν θα το έκανε ποτέ σε έναν φίλο του.

Οι παίκτες μαγείρεψαν μαζί με τους βοηθούς τους και έβαλαν τα δυνατά τους για να κάνουν ένα πολύ καλό, νόστιμο και όμορφο πιάτο, ώστε να ξαναμπούν στο σπίτι, αλλά μόνο μία ποδιά υπήρχε εκ μέρους των κριτών. 

Τα τρία καλύτερα πιάτα ήταν του Τάσου, της Άλκηστης και της Εύας, αλλά οι κριτές επέλεξαν ως κορυφαίο εκείνο του Τάσου, ο οποίος και πήρε την ποδιά για να επιστρέψει στο σπίτι. Όμως, οι κριτές είχαν άλλα σχέδια…

Αμέσως μετά την ανακοίνωση για τον Τάσο, δήλωσαν στους παίκτες πως θα δώσουν άλλη μία ποδιά, αλλά την απόφαση του ποιος θα επιστρέψει θα έπρεπε να την πάρουν οι παίκτες που βρίσκονταν ήδη στο παιχνίδι. 

Η μεγάλη ανατροπή, όχι μόνο της θετικής ψήφου από τους παίκτες, αλλά και του αριθμού των παικτών που τελικά επέστρεψαν στο παιχνίδι, σόκαρε τους μάγειρες, οι οποίοι επέλεξαν να επιστρέψει η Εύα.

Και εδώ υπάρχουν δύο εκδοχές: είτε την επέλεξαν για να της δώσουν την ευκαιρία να ζήσει το παιχνίδι, μιας και είχε φύγει την πρώτη βδομάδα, είτε την θεώρησαν αδύναμη και άπειρη παίκτρια, οπότε και τη διάλεξαν.

Αυτό, βέβαια, θα φανεί στην πορεία του παιχνιδιού, που είναι σαν να ξεκινά απ’ την αρχή. Στη συνέχεια θα φανεί και το αν θα αποκατασταθεί η σχέση Σταμάτη – Τάσου, οι οποίοι έχουν ψυχρανθεί μεταξύ τους. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα