Masterchef: Ο Κουτσόπουλος έκανε την ερώτηση που θέλαμε να κάνουμε όλοι

Διαβάζεται σε 2'
Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Λεωνίδας Κουτσόπουλος

O αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου παραπονέθηκε πως έχει χάσει τη δημιουργικότητα του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του έκανε την πιο εύλογη ερώτηση.

Ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας και ασφαλής έως τους 12 του Masterchef, Γιάννης Κούρτογλου είχε λόγους να γκρινιάζει και στην τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Καταφέρθηκε για μία ακόμη ημέρα εναντίον του Λευτέρη, ενώ πέταξε σπόντες για τον Κώστα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο ως αρχηγός σε ομαδική δοκιμασία και τον συμπαίκτη του, Αλέξανδρο («Στους 14 έχουμε φτάσει και δεν έχει κάνει μια πρόταση για πιάτο ρε μπρο. Δεν πάει άλλο. Θα τον ‘καρφώσω’ -aka ψηφίσω»).

Με την ασφάλεια που του παρέχει η ασυλία του αρχηγού, για ένα ακόμα συμβούλιο (και ενώ οι κριτές του έχουν διευκρινίσει με τις πρακτικές του ακυρώνει τη σημασία του αρχηγού μιας ομάδας) συνέχισε να ακούει τις προτάσεις των συμπαικτών του και να τις αποδέχεται χωρίς να σχολιάζει ή να προτείνει προσθαφαιρέσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα -ώστε ο κάθε ένας να έχει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του και να μην τεθεί πάλι θέμα καθαίρεσης του.

Στο πέρασμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από τους πάγκους για κους κους, όταν σταμάτησε στον Γιάννη Κ. σχολίασε πως δείχνει να είναι κάπως πιεσμένος. Ο διαγωνιζόμενος εξήγησε ότι νιώθει πως η κονκάρδα του αρχηγού της μπριγάδας του έχει κλέψει τη δημιουργικότητα.

Ο Κουτσόπουλος του είπε το προφανές («και γιατί δεν τη βγάζεις;»), καθώς οι αρχηγοί μπορούν να παραιτηθούν, πέραν του να καθαιρεθούν ή να προκληθούν από κάποιον άλλο παίκτη.

Απάντηση δεν πήρε. Δηλαδή, δεν πήρε σχετική απάντηση, με τον Γιάννη Κ. να αναρωτιέται σε cue για το λόγο που δεν μπορεί να ξεδιπλώσει τη δημιουργικότητα του, που όπως είπε δεν έχει καταφέρει να δείξει ακόμα. Τα πολλά «μήπως» ολοκληρώθηκαν με το «μήπως φταίω εγώ;». Στο trailer του σημερινού επεισοδίου, παραδέχεται πως «φοβάμαι να μιλήσω», καθώς όταν μιλούσε τον απείλησαν με καθαίρεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα