MasterChef: Οι παίκτες που γύρισαν, το ξενέρωμα των υπολοίπων και η 3η ευκαιρία

MasterChef: Οι παίκτες που γύρισαν, το ξενέρωμα των υπολοίπων και η 3η ευκαιρία

Ποιοι κατάφεραν να μπουν ξανά στο σπίτι του MasterChef και τι θα απογίνουν όσοι έμειναν απ' έξω; Πάντως, η επιστροφή των παλιών παικτών δεν άρεσε σε όλους. Τι θα δούμε σήμερα.

Άλλη μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες του MasterChef το βράδυ της Δευτέρας, μετά από μία γεμάτη βδομάδα με τους παίκτες του περσινού παιχνιδιού και μετά από τον μεγάλο νικητή της Silver Award Week.

Οι παίκτες του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής μπήκαν στην κουζίνα, νομίζοντας πως θα μαγειρέψουν για άλλη μια φορά, αλλά ήρθαν αντιμέτωποι με την έλευση των παικτών που είχαν αποχωρήσει σε προηγούμενα επεισόδια.

Δέκα από τους παίκτες που είχαν φύγει στις δοκιμασίες αποχώρησης, από την πρώτη μέχρι και την πιο πρόσφατη, κλήθηκαν να μαγειρέψουν για άλλη μια φορά στην κουζίνα του MasterChef, διεκδικώντας εκ νέου μία θέση στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, μαγείρεψαν ο Τάσος, ο Χαράλαμπος, η Άλκηστις, η Γιάννα, η Εύα, ο Ντέιβιντ, ο Θάνος, ο Γιώργος, η Ελίζαμπεθ και η Κωνσταντίνα, αλλά μόνο τρεις από αυτούς θα μπορούσαν να πάρουν ποδιά και να ξαναμπούν στο σπίτι.

Η επιστροφή των παικτών και η 2η ευκαιρία που τους δόθηκε, δεν άρεσε σε όλους τους παίκτες. Πολλοί εξ αυτών, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Σταμάτη, τη Σπυριδούλα και τον Πάνο, ξενέρωσαν.

Οι παίκτες θεώρησαν πως οι ίδιοι παλεύουν κάθε βδομάδα να φτάσουν στην 11άδα, τη 10άδα, την 9άδα και ούτω καθεξής, επομένως, αντί να μειώνονται και να φτάνουν όλο και πιο κοντά στον στόχο, αυξάνονται.

Οι παλιοί παίκτες λοιπόν, μαγείρεψαν και έπειτα τα πιάτα τους κρίθηκαν από τον αντίστοιχο κριτή – μέντορα (χωρίς να ξέρουν οι κριτές ποιος έφτιαξε το κάθε πιάτο), στου οποίου την ομάδα ήταν, προτού αποχωρήσουν.΄

Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε ανάμεσα στα δύο πιάτα που είχε μπροστά του, του Γιώργο και του Θάνου, επιλέγοντας εντέλει τον Θάνο, ο οποίος είχε φτιάξει αποδομημένη τυρόπιτα κουρού.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα στα πιάτα των Ντέιβιντ, Κωνσταντίνας, την Άλκηστης και Ελίζαμπεθ, ενώ τελικά αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι ο Ντέιβιντ.

Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε τα πιάτα του Χάμπου, του Τάσου, της Γιάννας και της Εύας. Τελικά τη νίκη κέρδισε ο Χάμπος ο οποίος πήρε και την ποδιά του μέντορα – κριτή.

Ωστόσο, τίποτα δεν έφτασε στο τέλος του, εφόσον οι κριτές ανακοίνωσαν σε όσους παίκτες δεν τα κατάφεραν, πως την Τρίτη το βράδυ θα τους δοθεί μια 3η και τελευταία ευκαιρία, χωρίς να πουν περισσότερα.

Οι παίκτες γύρισαν στο σπίτι του MasterChef, με κάποιους συμπαίκτες τους να χαίρονται και με άλλους είτε να μην ενθουσιάζονται ιδιαίτερα, είτε να στεναχωριούνται που δεν πέρασαν στο παιχνίδι οι φίλοι τους.

Στο μεταξύ, οι παίκτες που βρίσκονται τόσο καιρό σπίτι, ρώτησαν εκείνους που ξαναμπήκαν για την γνώμη του κόσμου και τις εντυπώσεις που απέκτησαν οι τηλεθεατές βλέποντάς τους.

Ο Σταμάτης έμαθε πως δεν τον συμπαθούν, ο Χρήστος άκουσε για το περιβόητο “Κρατς”, η Σπυριδούλα αναρωτήθηκε που τη συγκρίνουν με τον Τιμολέοντα και τον Τζώρτζη του περσινού MasterChef και ο Παντελής πως παρακολουθούν τα βίντεό του σε αργή κίνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα