MasterChef: Παίκτης είναι αδερφός του Βαλάντη και δεν το γνώριζε κανείς

MasterChef: Παίκτης είναι αδερφός του Βαλάντη και δεν το γνώριζε κανείς
Οι κριτές του MasterChef star tv

Μία έκπληξη περίμενε στις auditions του MasterChef 7 τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη, αφού μπροστά τους μαγείρεψε ο αδερφός του Βαλάντη. Η συγκίνηση του παίκτη για το κατόρθωμά του.

Μία αναπάντεχη audition παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του MasterChef 7 το βράδυ της Τρίτης (24/01) και ο λόγος δεν ήταν άλλος αφού ανάμεσα στους παίκτες που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και έδειξαν τις μαγερικές τους ικανότητες ήταν και ο αδερφός του Βαλάντη.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο του τραγουδιού, κατάγεται από τη Ρόδο και έχει άλλα δύο αδέρφια, εκ των οποίων ο ένας είναι επαγγελματίας μάγειρας και το στο επεισόδιο της Τρίτης εμφανίστηκε μπροστά στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αυγενικό, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να προκριθεί και να πάρει τη λευκή ποδία, που τον έβαλε απευθείας στο σπίτι του reality μαγειρικής.

Ο 40χρονος παίκτης αποκάλυψε τη συγγενική του σχέση με τον τραγουδιστή στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο την ώρα που ο σεφ δοκίμασε το πιάτο του, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που δεν θέλει να λέει από την αρχή ποιος είναι.

Αποφεύγω να το αναφέρω το ότι ο αδερφός μου είναι ο Βαλάντης. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτή την καριέρα και είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετέπειτα έρχονται και οι υπόλοιπες πληροφορίες για μένα που μετά ξέρεις ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου για ποιο λόγο είναι”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα