MasterChef: Παρέδωσε ωμό πιάτο στους κριτές – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef: Παρέδωσε ωμό πιάτο στους κριτές – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι κριτές του MasterChef star tv

Χάος επικράτησε στην κουζίνα του MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ποιος κέρδισε την κάρτα ασυλίας και ποιοι βρέθηκαν στον "τάκο";

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο MasterChef, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Άτυχος ήταν ο Μάριος στη νέα δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας. Ο παίκτης του MasterChef 2022, μπορεί να κέρδισε στη Δοκιμασία του Mystery Box αλλά στο Τεστ παρέδωσε εντελώς ωμό πιάτο στους κριτές.

Ενώπιον των κριτών, που φυσικά, δε δοκιμάσαν το πιάτο, ο Μάριος ανέφερε στεναχωρημένος πως σκέφτηκε να μην το παραδώσει. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης τού είπαν τότε πως το πιάτο του αυτό είναι ένα από τα ομορφότερα πιάτα που έχει ετοιμάσει ποτέ και πως είναι κρίμα που δεν μπορούν να το δοκιμάσουν.

Μάλιστα, ανέφεραν ακόμα στον μάγειρα πως θα μπορούσε να το είχε «σώσει» αν έβαζε το κρέας για κάποια δευτερόλεπτα ακόμα στο τηγάνι.

Το πιάτο του Μάριου star tv

MasterChef: Ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας & της κάρτας ασυλίας

Τον Γιάννο, τον Νικήτα και τον Παναγιώτη κάλεσαν να βγουν μπροστά οι κριτές, καθώς είχαν τα τρία καλύτερα πιάτα στo νέο Τεστ Δημιουργικότητας.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια και στους τρεις παίκτες για τα πιάτα τους, αλλά έπρεπε να δώσουν μόνο σε ένα από αυτά τη νίκη.

Το πιάτο του Παναγιώτη αναδείχθηκε ως το καλύτερο, με τον παίκτη να κερδίζει για 2η φορά σε Τεστ Δημιουργικότητας και να νιώθει ευγνώμων.

Ο Παναγιώτης πήρε την κάρτα ασυλίας, η οποία δίνεται για τελευταία φορά στον διαγωνισμό, ενώ κέρδισε και μία κουζινομηχανή.

MasterChef: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι 10 καλύτεροι του διαγωνισμού έβαλαν τα δυνατά τους, όμως τρεις από αυτούς, δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τα πιάτα τους στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος παρέδωσε πιάτο με ωμό κοτόπουλο, ο Δημήτρης «Μπόμπαινας» ήταν εκτός θέματος, καθώς χρησιμοποίησε αμύγδαλο, ενώ ο Νίκος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τα άγρια σπαράγγια.

Οι τρεις τους λοιπόν, θα φορέσουν μαύρες ποδιές και θα διαγωνιστούν στο επεισόδιο της Τρίτης (3/5) στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα