MasterChef: Ποιος από τους δύο φιναλίστ πήρε μικρό προβάδισμα;

MasterChef: Ποιος από τους δύο φιναλίστ πήρε μικρό προβάδισμα;
Master Chef Greece

Η αμφίρροπη μάχη μαγειριής με κριτή έναν από τους κορυφαίους σεφ στον κόσμο, είχε νικητή, έστω και με οριακή διαφορά.

Γνωρίζουμε πως στο επεισόδιο του MasterChef της Δευτέρας, η δοκιμασία ήταν πιάτο αντιγραφής του Σουηδού σεφ που είναι βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Fredrik Berselius, ο οποίος ήρθε από το περίφημο εστιατόριο του Aska στη Νέα Υόρκη. Στη συγκεκριμένη δοκιμασία οι απαιτήσεις ήταν πιο υψηλές από κάθε άλλη φορά και η μεγάλη ανατροπή συνέβη όταν έγινε γνωστό πως θα βαθμολογούσε τους δύο φιναλίστ, τον Διονύση και την Μαργαρίτα μόνο ο καλεσμένος σεφ.

Ποιος πήρε το προβάδισμα;

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως την βαθμολογία θα έδινε ο καλεσμένος σεφ και μόνο, το αποτέλεσμα κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει.

Η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια του ήταν ιδιαιτέρως κολακευτικά και για τους δύο φιναλίστ. Είπε ότι δεν ξέρει πολλούς που θα μπορούσαν να πετύχουν αυτήν την αντιγραφή σε αυτό το χρόνο και το αποτέλεσμα που είδε. Χάρισε και στους δύο φιναλίστ από ένα βιβλίο του υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

Οι δύο φιναλίστ το πάλεψαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε μερικές στιγμές ξεπέρασαν τα προβλήματα πουν τους παρουσιάστηκαν και όταν χρειάστηκε αυτοσχεδιάσανε, ειδικά η Μαργαρίτα.

Ωστόσο, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Οι τεχνικές και τα υλικά ήταν όλα μέσα στα πιάτα. Τελικά, μέσα από την αξιολόγηση του Fredrik Berselius ο Διονύσης πήρε έστω και με μικρή διαφορά καλύτερη βαθμολογία από την Μαργαρίτα.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης ήταν καλύτερος στα δύο πρώτα πιάτα, και η Μαργαρίτα καλύτερη στο τρίτο πιάτο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα