MasterChef: Ποιος παίκτης επέστρεψε και ποιος αποχώρησε

MasterChef: Ποιος παίκτης επέστρεψε και ποιος αποχώρησε
MasterChef Facebook / @MasterChef Greece

Οι παλιοί παίκτες επέστρεψαν στην κουζίνα του MasterChef και διεκδίκησαν ξανά την είσοδό τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Ποιος τ κατάφερε και ποιος έφυγε οικειοθελώς.

Επιστροφές παλιών παικτών είχαμε στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/03) στο Star.

Παίκτες και κριτές υποδέχθηκαν τους πρώην διαγωνιζόμενους του MasterChef, οι οποίοι διεκδικούν εκ νέου μία θέση στο μαγειρικό ριάλιτι. Όσοι και όσες αποχώρησαν κλήθηκαν να ετοιμάσουν μία παρασκευή που θα αποτελούσε το εισιτήριο για το σπίτι και θα τους έδινε πίσω την πολυπόθητη ποδιά.

Κι αν οι περισσότεροι παίκτες έγιναν δεκτοί εν μέσω πανηγυρισμών, ο Δημήτρης Ταϊρίδης aka “Μπόμπαινας” μπήκε στην κουζίνα του μαγειρικού ριάλιτι αθόρυβα, επιφυλάσσοντας θεαματική είσοδο, αφού εμφανίστηκε τελευταίος φορώντας μία μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν μία εικόνα από την ταινία κινουμένων σχεδίων “Εγώ, ο απαισιότατος”.

Συνολικά, οι παίκτες που μαγείρεψαν για 60 λεπτά ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι ήταν οκτώ και ήταν οι: Αναστασία Ντιμιτρούκ, Βασιλική Δροσάτου, Γιώργος Μελανδίνος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Ταϊρίδης, Ελπίδα Μορφούλη, Νίκος Μπέρκας και Στέφανος Σαμάνης.

MasterChef: Ποιος παίκτης μπήκε, ποιος έφυγε

Από τις προσπάθειες των παικτών ξεχώρισαν τα πιάτα της Ελπίδας και του Γρηγόρη, με τους τρεις κρτιές να απφασίζουν τελικά ότι την λευκή ποδιά πρέπει να πάρει η Ελπίδα, ενώ ο Γρηγόρης θα έχει ένα πλεονέκτημα στην διεκδίκησή του, το οποίο θα μάθει στην επόμενη δοκιμασία.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε, καθώς με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία ζήτησε να φύγει οικειοθελώς.

“Θα ήθελα να αποχωρήσω οικειοθελώς. Όταν έχεις ένα κατάστημα, αυτό σε καλεί. Επειδή λείπω αρκετό καιρό και έχουν γίνει και κάποιες αναποδιές θα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι ανοιχτός στην κριτική σας και θα ήθελα να έρθετε εκεί να μου πείτε και τι μπορώ να κάνω καλύτερα”, είπε ο διαγωνιζόμενος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα