MasterChef: Σοκ στο πλατό – Αποχώρησε ο πιο αγαπητός παίκτης

MasterChef: Σοκ στο πλατό – Αποχώρησε ο πιο αγαπητός παίκτης
MasterChef star tv

Τεράστια μαγειρική αναμέτρηση στο MasterChef 7. Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (11/4) του MasterChef 7 αποδείχθηκε απαιτητική για τους διαγωνιζόμενους.

Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τις προσπάθειες των υποψηφίων προς αποχώρηση και αποφάσισαν για το αποτέλεσμα.

Μετά το Mystery Box του MasterChef, ο Μότο Μότο, ο Ηλίας Καζιόλι, η Στέλλα Κατσέ και ο Θοδωρής Γαλάνης βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς είχαν τα χειρότερα πιάτα.

MasterChef 2023: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ασυλία

Ο Ηλίας, η Στέλλα, ο Μότο Μότο και ο Θεόδωρος δυσκολεύτηκαν με τα 30 λεπτά, που είχαν στη διάθεσή τους, στη δοκιμασία του Mystery Box και τα πιάτα τους δεν ικανοποίησαν τους τρεις κριτές.

Έτσι, κλήθηκαν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι Chefs δοκίμασαν και τα πιάτα και έπειτα από λίγη ώρα ανακοίνωσαν ποιος από τους τέσσερις παίκτες είχε την καλύτερη προσπάθεια.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στον Ηλία και τον Θεόδωρο. «Πολύ ωραίο φιλετάρισμα και στις δύο περιπτώσεις. Γευστικά πιο ισορροπημένο και πιο νόστιμό ήταν το πιάτο του Θεόδωρου», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Θεόδωρος έχοντας την ασυλία ανέβηκε ανακουφισμένος στον εξώστη και οι άλλοι τρεις ετοιμάστηκαν να «μονομαχίσουν» για την παραμονή τους στο MasterChef 2023.

MasterChef 2023: Έβαλε τα κλάματα η Στέλλα στο τέλος της δοκιμασίας

Μετά το τέλος της δοκιμασίας η Στέλλα ξέσπασε σε κλάματα. Ο Πάνος Ιωαννίδης τη ρώτησε τι της συμβαίνει κι εκείνη του απάντησε πως είναι λόγω της έντασης.

«Μπορεί και να φύγω σήμερα. Αν το σκεφτείς κι αυτό είναι δύσκολο. Έχω δεθεί με δυο – τρεις ανθρώπους παραπάνω. Μπορεί να είμαστε τρεις – τέσσερις μήνες μαζί, αλλά είναι σαν να γνωριζόμαστε μαζί χρόνια γιατί είμαστε 24ώρες το 24ωρο μαζί», είπε εμφανώς συγκινημένη η Στέλλα.

MasterChef: Αναπάντεχη αποχώρηση από τον διαγωνισμό

Οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και ο καλεσμένος κριτής, αφού δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως αυτός που αποχωρεί από το MasterChef θα είναι η Στέλλα Κατσέ, αφού είχε τη χειρότερη προσπάθεια.

«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα κρίνεται σε πιο αδύναμες προσπάθειες που είδαμε σήμερα» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Στεναχωριέμαι και είναι τα συναισθήματα έντονα από την αρχή εδώ. Προσπάθησα να ζυγίσω τα λόγια μου είτε φύγω είτε μείνω. Κανένα πρόβλημα, όμως, φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα